Was het eind van het jaar tijd voor bezinning en reflectie, in het nieuwe jaar kijken we het liefst vooruit. Goed, het einde der tijden kan er dan wel aan komen, maar paragnosten voorspellen, tussen neus en lippen door, nog best aardige dingen voor het komende jaar.

de goede tijden

Jan C. van der Heide Paragnost

"Nederlandse zanger breekt internationaal door, hij heeft een tatoeage van een engel uit zijn leven." "Er komt een adoptieplan voor ‘bejaarden’. ‘Neem een oudje in huis’ als aantrekkelijke bijverdienste in noodlijdende huishoudens. Het wordt leuren met de grijsaards. Een groep ouderen koopt zelfs een afgedankte kazerne om samen te wonen tot het einde." "Het publiek neemt de bonnenregen niet langer meer, er komt een massale betalings-weigering. Internet gaat een belangrijke rol spelen om de mensen te motiveren massaal de bonnen niet meer te betalen. Het systeem komt krakend tot stilstand." "Bekende ex-politica treedt in het huwelijk met een omstreden zakelijk kopstuk." "Onbekend werk van Elvis Presley wordt ontdekt en zal een falsificatie blijken te zijn. Michael Jackson spreekt zijn arts vrij." "Het wordt een prachtige, lange, warme, ‘prijswinnende’ zomer met nog niet eerder geëvenaarde uitschieters!" "Er wordt een uitvinding gedaan waardoor de lichaamsenergie en magnetisme van iemand wordt omgezet in stroom…, waarmee je de accu bijvoorbeeld van je mobiele telefoon kunt vullen. Een prachtige ontdekking, je mobieltje heeft altijd stroom." "De mobiele telefoon van de toekomst wordt straks bediend door gedachtenkracht. Via telepathie kan je de boodschap aan je telefoon doorgeven en verzenden." Lammert Begeman Paragnost

Lammert Begeman Paragnost

"Wendy van Dijk gaat lekker door met haar typetjes en zal ook anders onaangenaam in het nieuws verschijnen." "Royalty: Mabel weet het even niet meer helemaal en zal apart voor de dag komen of in het nieuws verschijnen." "Albert Verlinde scoort met nieuwe theatershow later in het jaar, maar een decorstuk zal voor opschudding zorgen." "De verkoop van huizen blijft op niveau van 2011 maar zal later wel weer iets aantrekken."

het einde der tijden

 Alle mooie voorspellingen ten spijt: er overheerst één ingrijpende voorspelling. Er zijn partypoopers, zoals de Jehova's en de Maya's, die Wendy van Dijk haar typetjes niet gunnen en ervoor zorgen dat Albert Verlinde zijn show niet af kan maken. Zij zeggen:
Op 21 december 2012 (om 21.12 uur 's avonds), breekt het einde der tijden, zoals we deze nu kennen, aan.

Ken je of ben je Wendy of Albert, of wil je graag je telefoontje op kunnen laden met je lichaamsenergie? Zorg dan dat je deze klok in de gaten houdt, want we hebben nog... om het allemaal voor elkaar te krijgen.

Gelukkig nieuw jaar!

 Dit item werd eerder gepubliceerd op een van de vorige Dorst weblogs.