Al jaren voorspelt Tim den Besten met veel succes de toekomst. Zo voorspelde hij al in 1996 Bustin Jieber. Hij bleek er maar twee letters naast te zitten. Ook dit jaar kijkt Tim weer voor u in de sterren.

hipsters

Hipsters zullen het in 2014 moeilijk krijgen want iedereen heeft ineens door dat ze eigenlijk de hele tijd al lelijke kleren aan hadden. De mensen zullen dat niet langer pikken en in opstand komen. De lelijke kleren zullen teruggestuurd worden naar de tweede wereldoorlog en Zutphen.

Carice en Halina

In het derde kwartaal van 2014 zullen Carice en Halina in een drukke winkelstraat geheel belangeloos op elkaars hoofd poepen, om aandacht te vragen voor het goede doel: Carice en Halina. 

de toekomst

Tegen eerdere vooruitzichten in zal de toekomst in 2014 pas echt losbarsten. De toekomst zal zich manifesteren in tijd en soms als een dag die als een nacht verschijnt. 

einde aan honger en armoede

De mensheid zet in 2014 de trend om alles online met elkaar te delen door: ook offline gaat we alles met elkaar delen. Er zal een einde komen aan honger en armoede in de wereld.  

pop-up crematorium

Om doodgaan weer hip en sexy te maken, introduceren de samenwerkende uitvaartondernemingen het pop-up crematorium. Dit tot grote ergernis van de bedenker van de pop-up begraafplaats.

De Tranentracker

In het nieuwe jaar zullen Grindr en Tindr inboeten aan populariteit omdat mensen minder geil worden en meer om elkaar gaan geven. Er zal een run ontstaan op een nieuwe app: De Tranentracker, waarmee je kan zien wie er in je buurt aan het huilen zijn zodat je ze kan troosten. 

twerken

Door de danscrisis zullen steeds meer mensen twerkloos raken. 

othersies

Het maken van selfies zal in de tweede helft van 2014 minder populair worden. Een zeer vernieuwende en overwachte trend zal zijn intrede doen: mensen gaan foto’s van anderen maken. Zogeheten Othersies.

hashtag

De hashtag zal in 2014 weer vaker gebruikt worden als boter, kaas en eieren. 

Sylvie Meis

Sylvie Meis brengt een autobiografisch parfum op de markt onder de naam Krokodillentranen

Miley Cyrus

Miley Cyrus krijgt in het voorjaar van 2014 last van haar tong. Ze kunnen niet meer goed samenwerken en dat zal in de zomer leiden tot een breuk. Miley’s tong zal met succes solo gaan; Miley blijft sprakeloos achter. 

politiek

In de politiek is volgend jaar weer veel aan de hand met links en rechts. Daarna is er weer een barbecue.