Dorst presenteert op 30 oktober - aan de vooravond van Halloween - de nieuwe drie-delige podcast-serie Babylon, van de makers Tom Hofland & Pascal van Hulst.


zondag van 21:00 tot 1:00 - Molen de ster in Utrecht

Die avond luisteren we met zijn allen in het donker naar de serie en andere huiveringwekkende verhalen. Om de sfeer intiem en spookachtig te houden zijn er maar een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij! Presentatie door Hofland & Van Hulst.

Meld je aan via: R.Lukanza@vpro.nl

over tom 

Tom Hofland (1990) is schrijver en programmamaker en was in het verlden ijscoman, apentrainer en verkoper van herenmoden in een inmiddels failliet warenhuis.
In 2017 verschijnt zijn debuutroman bij Uitgeverij Querido. In de toekomst hoopt hij ooit nog illusionist, hovenier en mariene bioloog te kunnen zijn, maar nu is hij vooral heel erg verliefd op radio. "Podcasts zijn voor mij een openbaring, omdat je een wereld kan scheppen met alleen geluid.
Juist door het weglaten van beeld gaat de luisteraar zelf beelden scheppen, die mooier en intenser zijn dan welke film dan ook."

over pascal

Als kleine jongen droomde Pascal ervan om operazanger te worden. Zijn toekomst lag al besloten, dat wist hij zeker. Twintig jaar later lijkt het leven anders te beslissen en schrijft Pascal scripts en muziek voor theater en film of zit hij thuis podcasts te monteren. Ook mooi! En of Pascal nu podcasts maakt of later toch nog operazanger wordt doet er eigenlijk niet meer toe. Hij grijpt zich vast aan de deugden des leven en tracht in het moment te doen wat hem het mooiste lijkt. De ene keer is dat een liedje zingen, de andere keer een podcast maken, maar doorgaans ook gewoon in de tuin zitten met een biertje.