Ah gossie, 2019 is echt weer voorbij gevlogen he jongens?!
Bi-zar gewoon. Bij Dorst gaan we graag mee in de huidige tijdsgeest, maar dan wel op onze eigen manier. Daarom presenteren wij jullie hier: de enige echte essentiële eindejaarslijstjes. Speciaal van ons, voor jullie. Geniet ervan rakkers!

Weet je wat onze hobby is? Lekker in het donker naar werk en in het donker weer naar huis. En ook krijgen wij echt het meeste energie van het hebben van vet weinig geld en van mega veel te zijn aangekomen omdat je met Kerst 500 extra deciliter vette ganzenjus over je rosbiefje per se moest gieten van jezelf. Wij vinden het tevens buitengewoon heerlijk om onze poenies er af te vriezen in natte ijzige sneeuw (dat dan zo gitzwart is geworden van de uitlaatgassen). Ook zijn wij erg goed in het volhouden van een lief glimlachend hoofd terwijl we intern aan het schreeuwen zijn.

Januari is klote. De winterdip is real. Het minste wat je kan doen is dan maar de pijn weglachen met wat hilarische Dorst-klassiekers. Zodoende.

Schroom

Schroom is een 18-delige serie van korte, geanimeerde verhalen over schaamte en ongemak. Persoonlijke ervaringen waar je 's nachts wakker van ligt: over het ongemak van Tinder, stille scheetjes bij je schoonfamilie en seksblunders. Zie hier drie heerlijke schaamtelijke voorbeelden en pas op dat je je eigen broek niet volscheet van het lachen. Bekijk alle afleveringen via www.vpro.nl/schroom.

Buitenvrijen

Overvolle campings, files, de tram naar Scheveningen, vellen op je rug, zweet op plekken waarvan je niet wist dat er poriën zaten, gejengel op de achterbank, zijn we er al? We zullen godverdomme genieten in de zomer. Nico en Annelies genieten in de zomer pas echt als ze een potje kunnen vrijen in het wild. Maar wat is een fijne plek voor Nico en Annelies? En hoe vinden ze die? Glibberend op het zadel en met rode konen gaan zij op zoek naar een geschikte plek om van elkaar de genieten.

House of Politics

Hoe wonen onze lijsttrekkers? In House of Politics komen we thuis bij grote Nederlandse politici zoals Emile Roemer, Marianne Thieme en Thierry Baudet. Thierry Baudet, de lijsttrekker van Forum voor Democratie (FvD), leidt je rond door zijn nederige stulpje in Amsterdam. Maar waar staat die hysterische vleugel van hem dan? En aan wie deelt hij die rechtse klappen uit?!

De actualiteiten met Wisse Beets

Wisse Beets zit in het dagelijks leven op een kantoor kantoordingen te doen. Maar één dag in de week is hij vrij en maakt hij als experiment filmpjes met Dorst. In deze aflevering: De Zeehondencrèche in Pieterburen. Die werd namelijk op 1 april weer platgebeld door grappenmakers op zoek naar meneer C. Hond. Wisse Beets maakte er een filmpje over. Want zo grappig is dat helemaal niet. 

Koop een nieuwe

In een wereld, waarin we niet zien hoe erg het daarbuiten naar de getver gaat, blijven we spullen kopen alsof ons leven er vanaf hangt. Koop Een Nieuwe is een videoclip van 4 minuten uit een parallelle wereld waar alles perfect is en iedereen nieuwe spullen blijft kopen. Spenden is de norm en duurzaamheid is voor losers.