Ah gossie, 2019 is echt weer voorbij gevlogen he jongens?!
Bi-zar gewoon. Bij Dorst gaan we graag mee in de huidige tijdsgeest, maar dan wel op onze eigen manier. Daarom presenteren wij jullie hier: de enige echte essentiële eindejaarslijstjes. Speciaal van ons, voor jullie. Geniet ervan rakkers!

Getsiederrie. Eén keer per jaar neemt je vader het heft in eigen handen en neemt hij de keuken over. Erg nobel, maar je hoopt elk jaar weer dat deze rampspoed op een regenachtige maandag in februari plaatsvindt en niet met kerst. Helaas. 2019 is geen uitzondering, en kijk hem eens trots binnen komen lopen met z'n drooggebakken kalkoen. Hij fluistert nog in je oor dat hij er dit keer twéé knoflookjes bij heeft gegooid om het zooitje ruim op smaak te krijgen, speciaal voor jou. Al je spieren beginnen naar foetushouding te bewegen en je ogen zoeken het sneuste hoekje, maar nee, het is je bloedeigen pa. You know the drill: beleefdheidskauwen en zo snel mogelijk wegspoelen met een overschot aan Chateau Migraine. Had je maar gewoon een Frikandel. 

Terwijl je onder tafel op je mobiel marktplaats afstruint voor goedkope kookboeken besef je dat het een verloren zaak is. Maar om het laatste stukkie 2019 niet helemaal te vergallen, hebben we hier wat Snackbites voor je die elk kerstdiner overstijgen.