Op deze plek kun je alles vinden over de makers die we op dit moment begeleiden.

producties

Pete Wu is al lekker bezig in het medialandschap als journalist (voor onder andere Brandpunt+, De Gids, VICE en de Volkskrant) en ook als schrijver, aangezien hij net zijn debuut heeft geschreven voor uitgeverij Das Mag.

Pete is naast zijn schriftelijke succes nu ook geïnteresseerd in het verbeelden van zijn ideeën. Hij probeert in zijn werk altijd op toegankelijke manier verhalen te vertellen over identiteit en ongehoorde stemmen, en daarmee mensen aan het denken te zetten. Op dit moment zijn we met Pete een serie aan het ontwikkelen waarbij zijn Chinese achtergrond een belangrijke rol speelt.

Folkert Verdoorn is self-made filmmaker die met zijn videoclip voor Naaz zijn carrière lanceerde. Samen met Dorst gaat hij dit jaar zijn nieuwe film The Performer maken. Een project wat al lang in zijn hoofd zit en nu relevanter voelt dan ooit. In een tijd waar veel mensen het geloof zijn vergeten en beroemdheden op het grote podium onze nieuwe heiligen zijn, raakte Folkert gefascineerd door onze obsessie met onze sterren. We weten toch allemaal dat roem een duistere keerzijde heeft? Of is deze keerzijde juist wat ons aantrekt?

Folkert vraagt zich af of we niet allemaal performers zijn in ons dagelijks leven, door ons leven op te hemelen online en over grenzen te gaan om succes te behalen.