Hier leer je de mensen van Dorst kennen. Best belangrijk, want bij Dorst werken we intens samen met makers. Dus fijn als we elkaar leuk vinden!

Hanna Eenhoorn

eindredacteur

Ik ben er als eindredacteur voor jou! En met ‘jou’ bedoel ik: iedereen die een idee heeft om iets moois te maken. Ik ben benieuwd naar jouw ideeën, dromen of plannen. Ook als je nog maar een pril idee hebt, kun je bij mij terecht. Ik geef feedback, denk mee, help je verder of stuur je door. Het draait om jouw idee en jouw weg als groeiende maker. Wees brutaal en mail/bel/whatsapp mij om te kijken wat ik voor je kan doen.

E-mailadres: h.eenhoorn@vpro.nl

Nathalie Kastelein

producer

Hoi! Mijn naam is Nathalie en ik ben producer bij VPRO Dorst. In mijn vrije tijd sta ik het liefst op mijn longboard of ga ik lange stukken skeeleren. Het liefst iets wat in ieder geval op rolletjes loopt. En iets op rolletjes laten lopen doe ik graag ook voor het tot leven wekken van een productie. Tijdens mijn studie heb ik ervoor gekozen om redacteur te zijn. Na het maken van heel veel verschillende programma's als redacteur, redactiecoördinator en eindredacteur, begon er iets te jeuken: redactie was niet helemaal mijn ding. Nadat een regisseur mij vroeg of ik een videoclip wilde produceren, greep ik deze kans en wist ik daarna vrij snel dat dit helemaal mijn ding was. Het organiseren van dingen is altijd mijn sterkste kant geweest alleen wist ik niet dat ik hier ook mijn 'werk' van kon maken. Mocht jouw plan bij Dorst tot uitvoering gebracht worden, dan gaan we er samen voor zorgen dat het heel dik wordt! De beuk erin!

E-mailadres: n.kastelein@vpro.nl

Astrid Vermeer

videoredacteur

Heya! Astrid Jannie Vermeer hier. Een rondje netjes uitknippen zie ik als een onmogelijke taak en toch is mijn grootste hobby knutselen. Niet met stift en papier, maar met beeld, tekst en geluid. Als videoredacteur denk ik met jou mee over het verhaal dat je wilt vertellen. Zowel inhoudelijk als qua vorm. Schrik niet als ik tussendoor Nederlandstalige parels en derrie zing. Je bent gewaarschuwd.

E-mailadres: a.vermeer@vpro.nl

Nouhaila el Khannoussi

redactiestagiaire

Hi, Mijn naam is Nouhaila. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer, die momenteel haar studie aan het afronden is. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in de zon met een nieuw boek en daarnaast ben ik altijd wel bezig. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mezelf verder uit te dagen en te ontwikkelen. Ontwikkeling zoek ik door naar mezelf te luisteren en uit te vogelen waar mijn interesses en passies liggen maar ook door een luisterend oor te bieden aan degene die een verhaal willen komen vertellen. Het zijn vaak de verhalen die achterwegen gelaten worden, die voor mijn gevoel juist de extra push nodig hebben. Heb je een verhaal te vertellen, nieuw werk dat je wilt laten zien of heb je gewoon een luisterend oor én extra paar ogen; stuur me een bericht, ik ben er!

E-mailadres: n.el.khannoussi@vpro.nl

Giani Kasanmonadi

online redacteur

Hi daar, mijn naam is Giani! Jezelf een creatieve duizendpoot noemen is misschien cliché, maar elke andere omschrijving doet mijn liefde voor dingen maken echt tekort. Samen met het geweldige team van Dorst zorg ik ervoor dat wij óók digitaal uitstralen hoeveel passie wij hebben voor de kunst van het maken. Van prikkelende online formats tot leuke Instagram video’s - ik doe het allemaal.

Misschien heb je wel een opmerking over onze Instagram, of lijkt het je juist leuk om een nieuw idee voor onze socials aan ons voor te stellen. Mag allemaal, dus ik zeg hit my line!

E-mailadres: g.kasanmonadi@vpro.nl