Hier leer je de mensen van Dorst kennen. Best belangrijk, want bij Dorst werken we intens samen met makers. Dus fijn als we elkaar leuk vinden! We bestaan uit een jong en klein team en vormen onze eigen redactie binnen de VPRO. De Jonge Squad van de VPRO. De Jeugdbende. Kijk zelf hieronder als je meer wil weten over ons.

team dorst

Assumpta Heidemeijer

eindredacteur

Hi! Ik ben Assumpta en als eindredacteur beoordeel ik jouw plan. Vind ik jouw idee tof en helemaal bij Dorst passen? Dan koppel ik je gelijk aan de juiste mensen en gaan we het maken. Zelf begon ik als contentmaker bij BNN. Van camjo tot regie, van korte filmpjes tot hele festivalregistraties. Door mijn ervaring als online eindredacteur bij Warner Bros, weet ik goed hoe inhoudelijk een productie van A tot Z in elkaar zit. Hierdoor kan ik samen met jou je plan naar een hoger niveau tillen. Maar ik kan je ook een enorme schop onder je kont geven als ik denk dat je dat even nodig hebt. Bang geworden? Klik dan weg! Enthousiast? Slide in mn DM of stuur een mailtje naar Dorst. Ik kan niet wachten om samen met jou je eerste documentaire, film of programma te maken.

Nynke Jurgens

producer

Nynke, that’s me. Ik ben het productie-opperhoofd bij Dorst en zorg ervoor dat jouw productie ook daadwerkelijk gemaakt wordt. Van locatie tot camera, van contract tot budget. Ik fix en regel het! Door mijn ervaring als producer bij grote projecten zoals Bob, Mocromode en Schroom, weet ik precies wat jouw verhaal productioneel nodig heeft. We maken samen een strakke planning met deadlines. Ik neem je mee in het proces, maar ik blijf wel de eindverantwoordelijke over the money. En naast productie denk ik ook graag inhoudelijk mee. Dus kom maar door met jouw plan!

Kasper van Alphen

videoredacteur

Hé! Ik ben Kasper. Van het team ben ik de grootste crea-nerd (als dat een woord is). Ik ben videoredacteur en help jou bij al je audiovisuele problemen. Naast technische ondersteuning support ik ook talent in creatief denken en bedenk ik voor Dorst gekke online formats. Samen zorgen we ervoor dat jouw productie mooi wordt vormgegeven en opvalt. En oh ja! Ik heb ook Culturele Antropologie en Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden gestudeerd, dus je kan altijd bij mij terecht voor een inhoudelijke discussie over ‘de zin van het leven’. Zoals ik al zei: best een nerd eigenlijk.