Hier leer je de mensen van Dorst kennen. Best belangrijk, want bij Dorst werken we intens samen met makers. Dus fijn als we elkaar leuk vinden!

Hanna Eenhoorn

eindredacteur

Ik ben er als eindredacteur voor jou! En met ‘jou’ bedoel ik: iedereen die een idee heeft om iets moois te maken. Ik ben benieuwd naar jouw ideeën, dromen of plannen. Ook als je nog maar een pril idee hebt, kun je bij mij terecht. Ik geef feedback, denk mee, help je verder of stuur je door. Het draait om jouw idee en jouw weg als groeiende maker. Wees brutaal en mail/bel/whatsapp mij om te kijken wat ik voor je kan doen.

E-mailadres: h.eenhoorn@vpro.nl

Kees Roelofsen

producer

Hoihoi, die kerel op de foto ben ik, Kees, en ik ben de producer van VPRO Dorst. Net als een hond ben ik enthousiast en trouw aan de productie. Als een kat zorg ik ervoor dat een productie altijd op zijn pootjes terecht komt. Net als een… nee ik stop met de dierenvergelijkingen, wat ik wil vertellen is dat deze trouwe Achterhoeker er alles aan doet om jouw productie te realiseren!

E-mailadres: k.roelofsen@vpro.nl

Astrid Vermeer

videoredacteur

Heya! Astrid Jannie Vermeer hier. Een rondje netjes uitknippen zie ik als een onmogelijke taak en toch is mijn grootste hobby knutselen. Niet met stift en papier, maar met beeld, tekst en geluid. Als videoredacteur denk ik met jou mee over het verhaal dat je wilt vertellen. Zowel inhoudelijk als qua vorm. Schrik niet als ik tussendoor Nederlandstalige parels en derrie zing. Je bent gewaarschuwd. 

Veronique Poschi Pavon

redactiestagiaire

Mijn naam is Veronique Poschi Pavon, ik ben redactie- en productiestagiaire bij Dorst. Zelf ben ik een maker die altijd opzoek is naar nieuwe kennis, manieren om mijn geest te verruimen en af te wijken van de norm. Volgens mij is kunst subjectief, om deze reden knoop ik graag gesprekken aan omtrent de definitie van kunst en hoe we deze wellicht kunnen verbreden.
Gefascineerd door en met kennis van allerlei artistieke mediums, wil ik leren met én leren van. Dorst is hiervoor een perfecte plek. Wij bieden jonge makers via onze Instagram een online expositieplek en hiervoor ben ik altijd opzoek naar makers die nog geen, of te weinig spotlight hebben gevangen. Wees dus niet bang om mij een bericht te sturen, I love to see it! 

E-mailadres: v.poschipavon@vpro.nl

 

Giani Kasanmonadi

online redacteur

Hi daar, mijn naam is Giani! Jezelf een creatieve duizendpoot noemen is misschien cliché, maar elke andere omschrijving doet mijn liefde voor dingen maken echt tekort. Samen met het geweldige team van Dorst zorg ik ervoor dat wij óók digitaal uitstralen hoeveel passie wij hebben voor de kunst van het maken. Van prikkelende online formats tot leuke Instagram video’s - ik doe het allemaal.

Misschien heb je wel een opmerking over onze Instagram, of lijkt het je juist leuk om een nieuw idee voor onze socials aan ons voor te stellen. Mag allemaal, dus ik zeg hit my line!

E-mailadres: g.kasanmonadi@vpro.nl