Hier leer je de mensen van Dorst kennen. Best belangrijk, want bij Dorst werken we intens samen met makers. Dus fijn als we elkaar leuk vinden!

Hanna Eenhoorn

eindredacteur

Ik ben er als eindredacteur voor jou! En met ‘jou’ bedoel ik: iedereen die een idee heeft om iets moois te maken. Ik ben benieuwd naar jouw ideeën, dromen of plannen. Ook als je nog maar een pril idee hebt, kun je bij mij terecht. Ik geef feedback, denk mee, help je verder of stuur je door. Het draait om jouw idee en jouw weg als groeiende maker. Wees brutaal en mail/bel/whatsapp mij om te kijken wat ik voor je kan doen.

E-mailadres: h.eenhoorn@vpro.nl

Kees Roelofsen

producer

Hoihoi, die kerel op de foto ben ik, Kees, en ik ben de producer van VPRO Dorst. Net als een hond ben ik enthousiast en trouw aan de productie. Als een kat zorg ik ervoor dat een productie altijd op zijn pootjes terecht komt. Net als een… nee ik stop met de dierenvergelijkingen, wat ik wil vertellen is dat deze trouwe Achterhoeker er alles aan doet om jouw productie te realiseren!

E-mailadres: k.roelofsen@vpro.nl

Astrid Vermeer

videoredacteur

Heya! Astrid Jannie Vermeer hier. Een rondje netjes uitknippen zie ik als een onmogelijke taak en toch is mijn grootste hobby knutselen. Niet met stift en papier, maar met beeld, tekst en geluid. Als videoredacteur denk ik met jou mee over het verhaal dat je wilt vertellen. Zowel inhoudelijk als qua vorm. Schrik niet als ik tussendoor Nederlandstalige parels en derrie zing. Je bent gewaarschuwd. 

Giani Kasanmonadi

online redacteur

Hi daar, mijn naam is Giani! Jezelf een creatieve duizendpoot noemen is misschien cliché, maar elke andere omschrijving doet mijn liefde voor dingen maken echt tekort. Samen met het geweldige team van Dorst zorg ik ervoor dat wij óók digitaal uitstralen hoeveel passie wij hebben voor de kunst van het maken. Van prikkelende online formats tot leuke Instagram video’s - ik doe het allemaal.

Misschien heb je wel een opmerking over onze Instagram, of lijkt het je juist leuk om een nieuw idee voor onze socials aan ons voor te stellen. Mag allemaal, dus ik zeg hit my line!

E-mailadres: g.kasanmonadi@vpro.nl

Kaya Belfor

online redacteur

Hello! Ik ben Kaya en samen met het altijd-gezellige Dorst team willen wij jonge makers een platform bieden. Zo kunnen alle creatievelingen onder ons van elkaar leren en elkaar inspireren. Als online redacteur wil ik dat jullie via onze socials kunnen genieten van andermans talenten, maar ook in een warm makers-bad belanden waar jullie kennis kunnen maken met de creatieve industrie en een heleboel passiegenootjes.

Misschien heb je wel een tip of leuk idee voor onze socials, daarvoor kun je mij altijd een berichtje sturen :)

E-mailadres: k.belfor@vpro.nl

Mandy Emadi

redactiestagiaire

Hi! Ik ben Mandy, de redactie- en productiestagiaire bij Dorst. Ik vind het belangrijk dat alle lagen uit onze bevolking onder de aandacht worden gebracht, of dit nou via fotografie, kunst of tekst is, ik vind veel tof! Heb jij een verhaal dat je wil vertellen met jouw werk? Of heb je tips? Schroom niet om me te berichten! 

E-mailadres: m.emadi@vpro.nl