Hier leer je de mensen van Dorst kennen. Best belangrijk, want bij Dorst werken we intens samen met makers. Dus fijn als we elkaar leuk vinden! We bestaan uit een jong en klein team en vormen onze eigen redactie binnen de VPRO. De Jonge Squad van de VPRO. De Jeugdbende. Kijk zelf hieronder als je meer wil weten over ons.

team dorst

Assumpta Heidemeijer

eindredacteur

Hi! Ik ben Assumpta en als eindredacteur beoordeel ik jouw plan. Vind ik jouw idee tof en helemaal bij Dorst passen? Dan koppel ik je gelijk aan de juiste mensen en gaan we het maken. Zelf begon ik als contentmaker bij BNN. Van camjo tot regie, van korte filmpjes tot hele festivalregistraties. Door mijn ervaring als online eindredacteur bij Warner Bros, weet ik goed hoe inhoudelijk een productie van A tot Z in elkaar zit. Hierdoor kan ik samen met jou je plan naar een hoger niveau tillen. Maar ik kan je ook een enorme schop onder je kont geven als ik denk dat je dat even nodig hebt. Bang geworden? Klik dan weg! Enthousiast? Slide in mn DM of stuur een mailtje naar Dorst. Ik kan niet wachten om samen met jou je eerste documentaire, film of programma te maken.

Kasper van Alphen

videoredacteur

Hé! Ik ben Kasper. Van het team ben ik de grootste crea-nerd (als dat een woord is). Ik ben videoredacteur en help jou bij al je audiovisuele problemen. Naast technische ondersteuning support ik ook talent in creatief denken en bedenk ik voor Dorst gekke online formats. Samen zorgen we ervoor dat jouw productie mooi wordt vormgegeven en opvalt. En oh ja! Ik heb ook Culturele Antropologie en Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden gestudeerd, dus je kan altijd bij mij terecht voor een inhoudelijke discussie over ‘de zin van het leven’. Zoals ik al zei: best een nerd eigenlijk.

Ruben den Harder

redactiestagiair

Hee! Ik ben Ruben en als redactiestagiair bij Dorst voel ik me een beetje jurylid bij Hollands Got Talent: een hoop talent scouten en een hoop lol hebben. Groot voordeel voor jou: wij hebben geen rode buzzer maar helpen je plan altijd verder met opbouwende feedback en tips, of we hem nu gaan ontwikkelen of niet. Stoinks! Ik regel ook elke week een artiest voor de takeovers op instagram. Op zoek naar een groter podium voor je tekeningen dan alleen je oma's muur? Of wil je met me op date? Stuur me vooral een mailtje! Als ik niet op de redactie ben (of aan het thuiswerken), kan je me vinden in de bioscoop of bij het hummusschap in de supermarkt.

Kom direct in contact met ons!

Eindredactie: Assumpta Heidemeijer
Videoredactie: Kasper van Alphen
Nog meer redactie: Ruben den Harder