Hier leer je de mensen van Dorst kennen. Best belangrijk, want bij Dorst werken we intens samen met makers. Dus fijn als we elkaar leuk vinden!

Hanna Eenhoorn

eindredacteur

Ik ben er als eindredacteur voor jou! En met ‘jou’ bedoel ik: iedereen die een idee heeft om iets moois te maken. Ik ben benieuwd naar jouw ideeën, dromen of plannen. Ook als je nog maar een pril idee hebt, kun je bij mij terecht. Ik geef feedback, denk mee, help je verder of stuur je door. Het draait om jouw idee en jouw weg als groeiende maker. Wees brutaal en mail/bel/whatsapp mij om te kijken wat ik voor je kan doen.

E-mailadres: h.eenhoorn@vpro.nl

Kees Roelofsen

producer

Hoihoi, die kerel op de foto ben ik, Kees, en ik ben de producer van VPRO Dorst. Net als een hond ben ik enthousiast en trouw aan de productie. Als een kat zorg ik ervoor dat een productie altijd op zijn pootjes terecht komt. Net als een… nee ik stop met de dierenvergelijkingen, wat ik wil vertellen is dat deze trouwe Achterhoeker er alles aan doet om jouw productie te realiseren!

E-mailadres: k.roelofsen@vpro.nl

Levy Loe-A-Foe

stagiair

Aangenaam, ik ben Levy! Ik hou van muziek, mijn mooie stad Amsterdam en niet te vergeten koffie. Ik ben de redactie- en productiestagiaire bij VPRO Dorst, en hou me vooral bezig met content voor de social media platformen. Maar ik vind het leuk om overal even mee te kijken binnen de mediawereld. Heb jij dus een idee waar je over wilt sparren, feedback over wilt of wil je gewoon een praatje maken dan zou ik je graag willen helpen.

E-mailadres: l.loeafoe@vpro.nl

wie ons voorgingen

Astrid Jannie Vermeer - videoredacteur

Giani Kasanmonadi - online redacteur

Mandy Emadi - stagiair

Kaya Belfor - online redacteur

Veronique Poschi Pavon - stagiair

Nouhaila el Khannoussi - stagiair

Nathalie Kastelein - producer

Sophie Kerkhof - stagiair