Hier leer je de mensen van Dorst kennen. Best belangrijk, want bij Dorst werken we intens samen met makers. Dus fijn als we elkaar leuk vinden! We bestaan uit een jong en klein team en vormen onze eigen redactie binnen de VPRO. De Jonge Squad van de VPRO. De Jeugdbende. Kijk zelf hieronder als je meer wil weten over ons.

team dorst

Assumpta Heidemeijer

eindredacteur

Hi! Ik ben Assumpta en als eindredacteur beoordeel ik jouw plan. Vind ik jouw idee tof en helemaal bij Dorst passen? Dan koppel ik je gelijk aan de juiste mensen en gaan we het maken. Zelf begon ik als contentmaker bij BNN. Van camjo tot regie, van korte filmpjes tot hele festivalregistraties. Door mijn ervaring als online eindredacteur bij Warner Bros, weet ik goed hoe inhoudelijk een productie van A tot Z in elkaar zit. Hierdoor kan ik samen met jou je plan naar een hoger niveau tillen. Maar ik kan je ook een enorme schop onder je kont geven als ik denk dat je dat even nodig hebt. Bang geworden? Klik dan weg! Enthousiast? Slide in mn DM of stuur een mailtje naar Dorst. Ik kan niet wachten om samen met jou je eerste documentaire, film of programma te maken.

Kasper van Alphen

videoredacteur

Hé! Ik ben Kasper. Van het team ben ik de grootste crea-nerd (als dat een woord is). Ik ben videoredacteur en help jou bij al je audiovisuele problemen. Naast technische ondersteuning support ik ook talent in creatief denken en bedenk ik voor Dorst gekke online formats. Samen zorgen we ervoor dat jouw productie mooi wordt vormgegeven en opvalt. En oh ja! Ik heb ook Culturele Antropologie en Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden gestudeerd, dus je kan altijd bij mij terecht voor een inhoudelijke discussie over ‘de zin van het leven’. Zoals ik al zei: best een nerd eigenlijk.

Nathalie Kastelein

Producer

Hoi! Mijn naam is Nathalie en ik ben producer bij VPRO Dorst. In mijn vrije tijd sta ik het liefst op mijn longboard of ga ik lange stukken skeeleren. Het liefst iets wat in ieder geval op rolletjes loopt. En iets op rolletjes laten lopen doe ik graag ook voor het tot leven wekken van een productie. Tijdens mijn studie heb ik ervoor gekozen om redacteur te zijn. Na het maken van heel veel verschillende programma's als redacteur, redactiecoördinator en eindredacteur, begon er iets te jeuken: redactie was niet helemaal mijn ding. Nadat een regisseur mij vroeg of ik een videoclip wilde produceren, greep ik deze kans en wist ik daarna vrij snel dat dit helemaal mijn ding was. Het organiseren van dingen is altijd mijn sterkste kant geweest alleen wist ik niet dat ik hier ook mijn 'werk' van kon maken. Mocht jouw plan bij Dorst tot uitvoering gebracht worden, dan gaan we er samen voor zorgen dat het heel dik wordt! De beuk erin!

Mathanja van Houwelingen

Redactiestagiair

Hi! Ik ben Mathanja aka Mattie. Heb journalistiek bloed door mijn aderen stromen en als kind verslond ik al de boeken in de bibliotheek. Nu heb ik het lezen ingewisseld voor podcasts en documentaires aangezien mijn concentratie veranderd is in die van een goudvis. Aankomende tijd ben ik de redactie stagiaire bij Dorst en samen met dit geweldige team doen we er alles aan om jouw verhaal tot leven te brengen. Ik heb graag filosofische gesprekken met mensen, het liefst met een goed wijntje of een lekkere haver cappu. Naast het kijken van art-house films of meeslepende documentaires, vermaak ik mijzelf ook graag met reality-tv. Tijdens mijn studie heb ik o.a. een podcast en een documentaire gemaakt. Ik hoop nog veel te leren op het gebied van verhalen vertellen en het schrijven van een goed plan, zodat ik mijzelf (nog) meer kan ontwikkelen als maker.

Sophie Kerkhof

Redactiestagiair

Hoi! Mijn naam is Sophie. Ik denk dat ik mezelf wel een creatieve duizendpoot kan noemen. Fotograferen, theater, muziek, schrijven en verhalen vertellen die niet achter stoelen of banken gestoken mogen worden. Het liefst zou ik een groot paleis hebben waarin ik de hele dag kan creëren, kliederen, vlinderen en overdenken voor een zo mooi mogelijk resultaat. Ik zie de wereld als een theater. Alles wat hierin gebeurt zou zomaar ook in het echte leven voorbij kunnen komen. En hier mag ik toeschouwer van zijn. Ik wil iets betekenen voor de wereld. Iets geven. Nieuwe inzichten, het gesprek aangaan en openstaan voor verandering. De wereld nét even wat dichter bij elkaar brengen. Aankomende tijd ga ik als redactiestagiaire bij Dorst aan de slag. Samen met dit gvd gouden team gaan wij jullie verhaal tot leven laten komen.

Kom direct in contact met ons!

Eindredactie: Assumpta Heidemeijer
Videoredactie: Kasper van Alphen
Producer: Nathalie Kastelein
 

Nog meer redactie: Mathanja van Houwelingen