Hier leer je de mensen van Dorst kennen. Best belangrijk, want bij Dorst werken we intens samen met makers. Dus fijn als we elkaar leuk vinden! We bestaan uit een jong en klein team en vormen onze eigen redactie binnen de VPRO. De Jonge Squad van de VPRO. De Jeugdbende. Kijk zelf hieronder als je meer wil weten over ons.

team dorst

Assumpta Heidemeijer

eindredacteur

Hi! Ik ben Assumpta en als eindredacteur beoordeel ik jouw plan. Vind ik jouw idee tof en helemaal bij Dorst passen? Dan koppel ik je gelijk aan de juiste mensen en gaan we het maken. Zelf begon ik als contentmaker bij BNN. Van camjo tot regie, van korte filmpjes tot hele festivalregistraties. Door mijn ervaring als online eindredacteur bij Warner Bros, weet ik goed hoe inhoudelijk een productie van A tot Z in elkaar zit. Hierdoor kan ik samen met jou je plan naar een hoger niveau tillen. Maar ik kan je ook een enorme schop onder je kont geven als ik denk dat je dat even nodig hebt. Bang geworden? Klik dan weg! Enthousiast? Slide in mn DM of stuur een mailtje naar Dorst. Ik kan niet wachten om samen met jou je eerste documentaire, film of programma te maken.

Kasper van Alphen

videoredacteur

Hé! Ik ben Kasper. Van het team ben ik de grootste crea-nerd (als dat een woord is). Ik ben videoredacteur en help jou bij al je audiovisuele problemen. Naast technische ondersteuning support ik ook talent in creatief denken en bedenk ik voor Dorst gekke online formats. Samen zorgen we ervoor dat jouw productie mooi wordt vormgegeven en opvalt. En oh ja! Ik heb ook Culturele Antropologie en Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden gestudeerd, dus je kan altijd bij mij terecht voor een inhoudelijke discussie over ‘de zin van het leven’. Zoals ik al zei: best een nerd eigenlijk.

Nathalie Kastelein

Producer

Hoi! Mijn naam is Nathalie en ik ben producer bij VPRO Dorst. In mijn vrije tijd sta ik het liefst op mijn longboard of ga ik lange stukken skeeleren. Het liefst iets wat in ieder geval op rolletjes loopt. En iets op rolletjes laten lopen doe ik graag ook voor het tot leven wekken van een productie. Tijdens mijn studie heb ik ervoor gekozen om redacteur te zijn. Na het maken van heel veel verschillende programma's als redacteur, redactiecoördinator en eindredacteur, begon er iets te jeuken: redactie was niet helemaal mijn ding. Nadat een regisseur mij vroeg of ik een videoclip wilde produceren, greep ik deze kans en wist ik daarna vrij snel dat dit helemaal mijn ding was. Het organiseren van dingen is altijd mijn sterkste kant geweest alleen wist ik niet dat ik hier ook mijn 'werk' van kon maken. Mocht jouw plan bij Dorst tot uitvoering gebracht worden, dan gaan we er samen voor zorgen dat het heel dik wordt! De beuk erin!

Eva Rillen

Community manager

Hee! Ik ben Eva.

Xue van Rijn

Redactiestagiair

Hee! Ik ben Xue en als Utrechtse muziekwetenschapsstudent ben ik in de wondere wereld van de media terechtgekomen omdat ik gewoonweg buiten mijn bubbel wilde treden. En dat heeft me toch een onvergetelijke stage opgeleverd. In dit kleine en hechte team proberen we er alles aan te doen om jonge, talentvolle en ambitieuze makers te helpen. Daarbij draag ik mijn steentje bij door take-over artiesten te scouten voor onze insta. Mijn interesse voor media komt niet zomaar uit de lucht vallen trouwens. Ik heb namelijk zelf ook ooit een poging gedaan om mediamaker te worden op de HKU. Maar na vallen en opstaan realiseerde ik mij dat ik mijn makerschap liever als hobby hield. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vooral bezig met tekenen, schilderen, piano spelen en gamen.

Kom direct in contact met ons!

Eindredactie: Assumpta Heidemeijer
Videoredactie: Kasper van Alphen
Producer: Nathalie Kastelein
Community manager: Eva Rillen

Nog meer redactie: Xue van Rijn