Ons Instagram account geven we aan jou. Aan de fotograaf, de animator, de illustrator, de kunstenaar, de graphic designer of ander aanstormend creatief talent. Een selectie van knettervet werk voor visuele bewonderaars.

join the take over

zo werkt het

Elke week krijgt iemand de toegang tot het Instagram account van Dorst. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat ook daar Dorst een plek is voor jong talent. Een plek waar we een podium kunnen bieden aan opkomende makers. Die wij zelf opspeuren en benaderen maar ook aan makers die zélf op ons af komen. Zoals jij. 

Wil je de volgende zijn waaraan wij de sleutels van het VPRO Dorst Instagram account geven? Zou jij graag jouw werk aan duizenden mensen willen laten zien? Laat je gegevens dan hier achter. We voegen je toe aan ons bestand en nemen contact met je op wanneer we met je willen samenwerken voor een take over! 

Extra opmerking van de redactie: we krijgen veel aanmeldingen binnen. Daarom nemen wij alleen contact op met talenten die de takeover mogen doen. Hoor je binnen twee weken niets, dan is de planning te vol of dan is je werk nog niet op het niveau om in aanmerking te komen voor een takeover. Helaas kunnen we niet elk talent een plek bieden, maar laat dat je niet tegenhouden: je kan je altijd nog een keer bij ons aanmelden. Werk ontwikkelt zich altijd, net als de artiest, dus probeer het zo vaak je wilt! 

zij gingen je voor

Bij DORST houden we van prikkelende, bijzondere of opmerkelijke beelden. Of dat nou een foto, animatie, illustratie of misschien juist een sicke videoclip is. Deze makers gingen je alvast voor met hun take over!