Dramatische kerst

Vind je kerst een drama? Of valt het wel mee maar verveel je je stierlijk? Deze kerstvakantie brengen we je een Dramatische Kerst-binge.

Een on-demand-kerstpakket gevuld met mooie, toffe, enge en hilarische dramaseries en films van VPRO-makelij die je de hele kerstvakantie lekker kunt bekijken. Dus of je nu in bent voor een dramatisch drama of eerder een komische kerst, je bekijkt het lekker hier.

categorieën

net echt             
komische kerst              
theatrale tv             
absurd raarrrr      
dramatisch drama

meer kerst bij de VPRO

net echt

Waargebeurde verhalen, realistische docudrama’s en een echte real-life kattensoap. Deze films en series lijken net echt. Hoe is het om op te groeien in Amsterdam-Zuid, of in de bible belt, of aan de Kattenlaan? Na het zien van deze films en series weet je het.

Komische kerst

Vind je kerst maar saai? Er valt ook genoeg te lachen. Soms pijnlijk, soms hartverwarmend en soms met een beetje misdaad.

Theatrale TV

In de kerstvakantie hoef je niet naar het theater, want theater kijk je gewoon bij de VPRO. Drie verfilmde theaterstukken, allemaal over hoe keuzes een leven op zijn kop kunnen zetten.

absurd raarrrr

Een bonte avond in de ruimte, een croissanterie en koffiekoppen: de VPRO houdt wel van raar. Deze films en series brengen je absurde sketches, vreemde humor en komische taferelen.

dramatisch drama

Familieproblemen of politieke intriges: soms is kerst een drama. Kijk daarom lekker veel dramatisch drama met onder meer de prijswinnende film Geen koningen in ons bloed, de serie De Fractie en de film Suzy Q met een heel jonge Carice van Houten.