Zoals u van ons gewend bent stellen wij als hoofdsponsor van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) weer een VPRO Preview- en Reviewdag samen. Kunt u van ’s morgens vroeg tot ‘s avonds laat de mooiste documentaires van het festival zien. Beide dagen zijn uitverkocht!

VPRO Previewdag: op de allereerste festivaldag woensdag 15 november kunt u van ’s morgens tot ‘s avonds de meest opmerkelijke documentaires van het IDFA bekijken in Pathé Tuschinski 1.

Kunt u niet deze dag? Op vrijdag 24 november krijgt u een herkansing tijdens de VPRO Reviewdag waar u hetzelfde goede programma kunt zien op één dag in Pathé Tuschinski 1.

Zowel de Previewdag als de Reviewdag beginnen om ca. 09.30 uur en eindigen rond 22.00 uur.
Het programma wordt samengesteld door de aankopers van VPRO.

Kaarten voor de VPRO Previewdag en Reviewdag zijn uitverkocht!
 

programma bekend!

Het programma van de VPRO Preview- en Reviewdag op IDFA 2017 is bekend!

De films die vertoond worden zijn: Time Trial, Golden Dawn Girls, Of Fathers and Sons, Lots of Kids, a Monkey and a Castle, Love Letters, Fatum (Room 216) en de openingsfilm Amal.

Klik hier voor het programmaschema.

3 zones

Als u al vaker onze preview- of reviewdag op IDFA hebt bezocht, kent u waarschijnlijk het getouwtrek over zitplaatsen. Wie de mooiste plek wil, staat ruim voor aanvang al voor de deuren van het theater om als eerste de zaal in te kunnen en een stoel te veroveren. En wie er goed bij zit, wil dat natuurlijk het liefste zo houden.

Door het vorig jaar ingevoerde zonesysteem was het gedoe om zitplaatsen nagenoeg voorbij. Daarom kunt u ook dit jaar van tevoren kiezen in welke zone u wilt zitten: in de zaal (stalles) en loges rondom, op het eerste of op het tweede balkon.

Gedurende de dag kunt u binnen uw zone gaan zitten waar u wilt, niemand heeft recht op een gereserveerde plaats. De stoel wordt dus niet uw eigendom door persoonlijke spullen erop te leggen.

We verzoeken u om in de lunch- en dinerpauze de zaal te verlaten en al uw bezittingen mee te nemen. Dit voorkomt dat uw spullen kwijt raken, de zaal kan tussendoor worden schoongemaakt, en hiermee krijgt u na de pauze weer een nieuw perspectief. We rekenen op uw medewerking en wensen u veel plezier met de hoogtepunten van IDFA 2017.

Let op: inwisselen e-tickets (P)Reviewdag op de dag zelf!

Op de e-ticket van de VRO Reviewdag staat per abuis dat u deze op woensdag 15 november moet inwisselen voor een polsbandje; dit klopt natuurlijk niet!
U kunt uw e-ticket op de dag zelf, vanaf 9.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur bij de VPRO servicebalie in Tuschinski inwisselen voor een polsbandje.
De e-tickets zijn op 11 oktober aangepast.
Excuses voor de verwarring!

VPRO Previewdag (uitverkocht!)
woensdag 15 november

VPRO Reviewdag (uitverkocht!)
vrijdag 24 november

10.00 - 23.00 uur
Tuschinski 1, Amsterdam