Into the Great Wide Open: win vrijkaarten!

31 augustus t/m 3 september

Het waddeneiland Vlieland is vanaf 31 augustus een lang weekend het decor voor de negende editie van Into The Great Wide Open. Een festival waar muziek uit alle windstreken een podium krijgt. Creatieve VPRO-leden maken kans op vrijkaarten!

muziek

Niet alleen de Togo All Stars, de nu al legendarisch voodoo-funkband uit West-Afrika, komt naar Vlieland, maar ook popster in wording Nick Mulvey, Soullegende Don Bryant en 'Mister Funky Flute' Ronald Snijders zijn van de partij. Klassiek en electronica ontmoeten elkaar bij de Grandbrothers, er is de 'psycho acoustic soul' van Mahalia, het mysterieuze talent Isaac Gracie, de Antwerpse singer-songwriter Tamino-Amir Moharam Fouad, oftewel Tamino, Hollandse indie-helden Nouveau Vélo en The Homesick. En Discodino Joost van Bellen maakt de muzikale line-up, voor nu, compleet.

kunst

PJ Roggeband gaat als de ‘eenzaamste band van Nederland’ op expeditie, diep in de bossen van Vlieland. Esther Kokmeijer ontwerpt een kapel die regen omzet in een bijzondere ervaring aan klanken. Jan van Nuenen projecteert met The Origin of Creepers  een fictief ecosysteem op het bos van Vlieland. En BouwmeesterDonck laat een vulkaanachtige sculptuur tussen de bomen vanuit de zandgrond verrijzen.

kolder

Het Kolderprogramma laat kinderen van alles (maar echt alles) kopiëren in het kopieerhuisje of op onderzoek uitsturen in het WadLab. Er is weer Verse Vis, Rock & Rumble een eigen festivaltas, Makiestan is een fantasiewereld van karton, vang de wind met een fototoestel of maak bij Drukkerij Buitenstebinnen een eigen boek.

win vrijkaarten!

VPRO Vrije Geluiden en VPRO 3voor12 doen beiden uitgebreid verslag. Wil jij er liever zelf bij zijn? VPRO geeft 3 x 2 vrijkaarten weg voor het uitverkochte festival.
Wil jij kans maken op 2 vrijkaarten?

Stuur ons dan jouw ultieme eilandgevoel (in woord, beeld, materiaal).
Wees creatief! Uit alle inzendingen kiezen wij de 3 meest spraakmakende winnaars.

Mail je inzending (max. 5 MB) o.v.v. ITGWO 2017 vóór 18 augustus op naar vrijkaartje@vpro.nl

of stuur het per post naar:

VPRO Evenementen
Wim T. Schippersplein 1
1217 WD Hilversum