Een kattebelletje voor fans van Poesjes: poesjes komen terug met een vervolg! Dat vieren we met een feestelijke première in gezelschap van cast & crew.

Poesjes komt terug! Een nieuwe reeks met doldwaze avonturen op Kattenlaan 9. Tijdens deze feestelijke premiere vertonen we vast 3 afleveringen van de nieuwe serie. 

Op Kattenlaan 9 woont de decadente kater Boudewijn met zijn trouwe butler, de schildpad Ed. Boudewijn is dol op champagne en kaviaar, maar heeft een hekel aan werken. Om zijn luxeleventje te bekostigen, gaat hij op zoek naar een huurder voor de zolderverdieping. Daarvoor meldt zich een prachtige, ogenschijnlijk fatsoenlijke en kinderloze huurder, de poes Cathelijne.

Boudewijn is diep onder de indruk en neemt haar meteen in huis. Maar al gauw blijkt dat zij in haar grote koffer drie kittens heeft verstopt. En zo dartelen Luna, Hugo en Guy ongevraagd Boudewijns leven in. Omdat Cathelijne de huur almaar niet betaalt, begint Boudewijn op de eerste etage een B&B. Die trekt nogal eigenaardige gasten aan. Bijvoorbeeld ‘slakunstenares’ Isabelle. En Maurice, een konijn dat op huwelijksreis is met zichzelf om over zijn asielverleden heen te komen.

Terwijl Ed zijn best doet om zowel Boudewijn als de B&B-gasten met hun vreemde verzoeken tevreden te houden, gaat Boudewijn zwaar gebukt onder alle herrie in huis. Gelukkig heeft hij Ada, de paranormaal begaafde mossel die op televisie goedbedoelde adviezen geeft. En hij heeft Annie, de barvis van Café De Kom, die hem op de juiste momenten een borrel inschenkt.

De kittens beleven ondertussen allerlei avonturen en kijken elke middag naar hun favoriete tv-programma, Kamikaze Kitty, waarin eendjes van een glijbaan het water inglijden en een komisch slakkenduo mopjes vertelt. Als Cathelijne thuiskomt van haar werk treft ze haar kittens meestal al braaf in bed, moe van een spannende dag, dromend van morgen. En overmorgen.

Vanaf zaterdag 24 november, dagelijks op NPO Zapp om 17.45 uur. 

Alle vrijkaarten voor deze feestelijke premiere zijn inmiddels vergeven.

 

Première Poesjes 2
7 november
Centrale OBA, Amsterdam

Ontvangst: 14.00 uur
Aanvang vertoning: 15:00 uur

Bijwonen?
Met een geweldige poezenselfie maak je kans op kaarten!

Alle winnaars zijn inmiddels bekend.