Tegenlicht meet ups

Op zondag 16 september gaat weer een nieuw seizoen van start, met vanaf 26 september iedere woensdag een Meet Up in Pakhuis de Zwijger en op tientallen andere locaties in het land. De eerste meet up gaat vooraf aan Stilte voor de Crash (uitzending 16 september) op woensdag 12 september in CIRCL op de Zuidas in Amsterdam.

Tegenlicht speurt vanaf 16 september weer elke zondag rond 21.00 uur op NPO 2 in binnen- en buitenland naar ontwikkelingen in de politiek, economie, maatschappij en wetenschap die onze toekomst bepalen.

Heeft u op zondagavond de uitzending gemist? Voorafgaand aan de meet up kunt u iedere woensdag in Pakhuis de Zwijger om 18.00 uur de uitzending alsnog bekijken.

De eerste Tegenlicht meet up is op woensdag 16 september om 20.00 uur in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. 

 De eerste meet up gaat vooraf aan Stilte voor de Crash (uitzending 16 september) op woensdag 12 september in CIRCL op de Zuidas in Amsterdam.
klik hier voor meer informatie en kaartverkoop

Regionale meet ups

De meet ups in Pakhuis de Zwijger zijn inmiddels zo succesvol dat er regionale meet ups worden georganiseerd door heel Nederland. Deze zijn een initiatief van kijkers die graag bij hun in de buurt willen napraten over de uitzending samen met andere geïnteresseerden.
 

Tegenlicht meet ups
Vanaf 28 februari,
iedere woensdagavond, 20.00 uur
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

De entree is gratis! 
je moet wel even reserveren.
(zie link hieronder)

advertentie