Op 1 januari 2020 zendt de VPRO de Jaarconference ‘De lachgasfabriek’ van Freek de Jonge uit. VPRO-leden kunnen met korting naar de voorbereidingen van deze conference die vanaf 6 december starten in het Westergas Theater in Amsterdam.

In de vierde jaarsconference De lachgasfabriek van Freek de Jonge, laat hij alle verplichtingen van de oudejaarsconference vallen. Geen opsomming van actualiteiten maar het grotere verband vormt de rode draad.

Freek de Jonge: 'Actualiteit is een lolly waaraan het zoet likken is, de zoektocht naar het grote verband biedt meer smaken.' We leven in een tijd van verandering. De Jonge constateert dat het voor ouderen reden is om de toekomst te vrezen en te negeren en voor jongeren het verleden te verachten en te mijden. De vrijheid van meningsuiting vult de leegte van het heden.

Freek de Jonge besteedt onder andere aandacht aan de Formule 1 die in 2020 naar Nederland komt en de 6.843 nieuwe Bed and Breakfastst die er sinds dat bekend werd bijkwamen. En hoe zit het met het wildplassen op het Malieveld?

Uitzending: woensdag 1 januari om 21.05 uur op NPO 2.

 

VPRO-leden kunnen met korting van 5 euro naar de voorbereidingen van deze conference die vanaf 6 december starten in het Westergas Theater in Amsterdam.

U kunt kaarten bestellen door op de datum van uw keuze te klikken:

vrijdag 6 december

dinsdag 10 december

woensdag 11 december

donderdag 12 december

vrijdag 13 december

dinsdag 17 december

woensdag 18 december

donderdag 19 december

vrijdag 20 december

dinsdag 24 december

donderdag 26 december

vrijdag 27 december

maandag 30 december, 20.00 uur

maandag 30 december, 22.00 uur