Mijn dochter de vlogger biedt een intiem, eerlijk inkijkje in de wereld van kindvloggers en hun ouders. De documentaire volgt drie gezinnen bij hun dagelijkse werkzaamheden voor het YouTubekanaal van hun dochters. Na de vertoning gaat Tim den Besten in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen. U kunt deze avond gratis bijwonen, wel even reserveren.

Filmmakers Joep van Osch en Doortje Smithuijsen volgden de gezinnen van Jaydie (3), Jaylinn (9) en Nina (13) - allemaal bekend van YouTube - in hun dagelijkse bezigheden.

De documentaire neemt de kijker mee achter de schermen van de slijmchallenges, sketchvideo's en Instagramfoto's die kinderen dagelijks te zien krijgen op sociale media.
De kijker maakt kennis met ouders die dagelijks bezig zijn met het bedenken van content voor het kanaal van hun kinderen, en het inschatten van het algoritme van YouTube.
Hoe is het voor de huidige generatie kinderen om op te groeien voor het oog van de vlogcamera? En waarom zijn hedendaagse ouders zo betrokken bij het online succes van hun kind? 

Na de vertoning gaat Tim den Besten in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen over de pro’s en con’s van vloggende kinderen, YouTube als businessmodel en wat ervoor nodig is een populair kanaal te starten.

De toegang is gratis, wel even reserveren (zie onder)

Mijn dochter de vlogger:  meet up

dinsdag 22 oktober, 20.00 uur
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

De entree is gratis, wel even reserveren.
(zie link hieronder)