VPRO Preview- en Reviewdag op IFFR 2020

donderdag 23 en vrijdag 31 januari

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten van de mooiste films? De redactie van VPRO Cinema stelden in samenwerking met de programmeurs van International Film Festival Rotterdam (IFFR) een boeiende selectie voor u samen op de VPRO Preview- en Reviewdag.

Kaarten voor de VPRO Preview- en Reviewdag zijn exclusief voor VPRO leden en kosten 47 euro.

Dit jaar vindt de VPRO Reviewdag plaats in LantarenVenster; waar we de beschikking hebben over alle zalen. Een intiemere setting op een prachtige locatie!

Twee films uit de Reviewdag

Vindt u een hele dag te lang? U kunt op de Reviewdag ook kiezen voor 2 films uit het programma: in de ochtend, middag of avond in zaal 1 voor 20 euro..
Dit is overigens niet de Reviewdag opgeknipt in 3 stukken, maar 3 combinaties van 2 mooie films uit het Reviewdagprogramma.

De mogelijkheid bestaat dat er overlap zit in de films van het ochtend en avondblok. Als u meerdere blokken wilt bezoeken, is het veilig om voor de ochtend en middag of voor de middag en avond te reserveren.

Deze zaal is eigenlijk een theaterzaal, dus wat ons betreft minder geschikt en comfortabel om een hele dag films te kijken.

‘Flexen’ tijdens de VPRO Preview- en Reviewdag

Met uw ticket voor de preview- of reviewdag op IFFR hebt u vrije stoelkeuze. Vindt u voor aanvang een mooie plek? Dan hebt u die echter niet vanzelfsprekend voor de rest van dag. U zit namelijk op een ‘flexplek’. Die kunt u bij het verlaten van de zaal niet reserveren met uw jas of sjaal. We vragen u daarom in pauzes samen met uw overige bezittingen ook uw jas en sjaal mee naar buiten te nemen. Iets wat we iedereen sowieso kunnen aanbevelen in de koude maanden.

Waar wij vanaf willen is het claimen van een plek en de discussies hierover. Die liepen soms hoog op. Daarom doen we het sinds een paar jaar anders. Tijdens de lunch- en dinerpauze moet iedereen de zaal verlaten. Jassen, sjaals en andere spullen die in de zaal achterblijven, worden door de schoonmaakploeg verwijderd. Hiermee krijgt u na de pauze weer een nieuw perspectief. Zo ‘flexen’ we er met elkaar een fijne Preview- of Reviewdag van!

VPRO Previewdag op IFFR 2020
donderdag 23 januari 2020
10.00 - 23.30 uur
Pathe Schouwburgplein, Rotterdam

VPRO Reviewdag op IFFR 2019
vrijdag 31 januari 2020
10.00 - 23.30 uur
LantarenVenster, zaal 2 t/m 6, Rotterdam

VPRO Reviewdag:
2 films in de ochtend, middag of avond

Aanvang ochtend: 10.00 uur
Aanvang middag: 14.45 uur
Aanvang avond: 19.30 uur
LantarenVenster, zaal 1, Rotterdam
Prijs: 20 euro per blok van 2 films