Zaterdagavond 6 juli presenteert het Vlaams-Nederlands Huis deBuren een avant-première van de zesdelige podcastserie El Tarangu. Een exclusieve avond in Antwerpen voor podcast- en wieleradepten, met een drankje en een hapje. Toegang is gratis, maar wel even reserveren.

El Tarangu is een zesdelige podcastserie van de VPRO ism NPO radio 1, Sporza en Open VRT, die vanaf maandag 8 juli wekelijks zal verschijnen. 

El Tarangu is de nieuwe podcast van AudioCollectief SCHIK, dat eerder het bejubelde Bob en Laura H. maakte. In 2003 krijgt de Vlaamse wielerheld Lucien Van Impe een vreemd telefoontje. Zijn oude rivaal José Manuel Fuente is in België en wil met hem op restaurant. Op zich geen ongewoon verzoek, ware het niet dat wielrenner Fuente officieel al zeven jaar dood is. Toch gaat Lucien op de uitnodiging in…

Zaterdagavond 6 juli presenteert het Vlaams-Nederlands Huis deBuren een avant-première van de eerste aflevering, waarna we in gesprek gaan met de makers over de serie en hun maakproces. Een exclusieve avond voor podcast- en wieleradepten, met een drankje en een hapje.
 

Toegang is gratis, maar wel even reserveren (onder)

Avant premiere El Tarangu

Zaterdag 6 juli, 20.00 uur

Zuiderpershuis,
Waalsekaai 14, Antwerpen