Speciale Tegenlicht meet up: Matchmakers in migratie

woensdag 11 december

In gesprek met de makers van VPRO Tegenlicht, andere kijkers en relevante gasten? Dat kan weer elke week tijdens de Tegenlicht Meet Ups in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. Of ga naar een regionale Meet Up in het land.

Speciale Tegenlicht Meet up: Matchmakers in migratie

woensdag 11 december

Welke pioniers slaan bruggen tussen migranten en werk? De afgelopen weken leerde Nederland ons kennen met pionierende Matchmakers in migratie. Innovatieve ondernemers die de impasse doorbreken van enerzijds de krapte op de arbeidsmarkt en anderzijds de zoektocht van migranten naar werk.
Op woensdag 11 december wordt in de Refugee Company dé Matchmaker in migratie gekozen door een vakkundige jury tijdens deze speciale VPRO Tegenlicht Meet Up.

De avond zal van 20.00 - 22.00 uur duren. Een gratis plekje is hier te reserveren

Tegenlicht speurt elke zondag rond 21.00 uur op NPO 2 in binnen- en buitenland naar ontwikkelingen in de politiek, economie, maatschappij en wetenschap die onze toekomst bepalen.

Heeft u op zondagavond de uitzending gemist? 
Meestal op woensdag, soms op dinsdag, wordt vanaf 20.00 uur nagepraat over de meest actuele aflevering van VPRO Tegenlicht.
Onder leiding van moderator Bart Krull worden fragmenten uit de uitzending besproken met relevante gasten. Inspraak van het publiek wordt toegejuich en gewaardeerd.

Toegang tot de Tegenlicht Meet Ups in Pakhuis de Zwijger is gratis en de avonden duren meestal tot circa 22.15 uur. Daarna kan doorgepraat worden in de bar. 

Regionale meet ups

De meet ups in Pakhuis de Zwijger zijn inmiddels zo succesvol dat er regionale meet ups worden georganiseerd door heel Nederland. Deze zijn een initiatief van kijkers die graag bij hun in de buurt willen napraten over de uitzending samen met andere geïnteresseerden.
 

Tegenlicht meet ups

iedere dinsdag- of woensdagavond, 20.00 uur
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

De entree is gratis! 
je moet wel even reserveren.
(zie link hieronder)