In gesprek met de makers van VPRO Tegenlicht, andere kijkers en relevante gasten? Dat kan vanaf 11 september weer elke week tijdens de Tegenlicht Meet Ups in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. Of ga naar een regionale Meet Up in het land.

Tegenlicht speurt elke zondag rond 21.00 uur op NPO 2 in binnen- en buitenland naar ontwikkelingen in de politiek, economie, maatschappij en wetenschap die onze toekomst bepalen.

Heeft u op zondagavond de uitzending gemist? 
Meestal op woensdag, soms op dinsdag, wordt vanaf 20.00 uur nagepraat over de meest actuele aflevering van VPRO Tegenlicht.
Onder leiding van moderator Bart Krull worden fragmenten uit de uitzending besproken met relevante gasten. Inspraak van het publiek wordt toegejuich en gewaardeerd.

Toegang tot de Tegenlicht Meet Ups in Pakhuis de Zwijger is gratis en de avonden duren meestal tot circa 22.15 uur. Daarna kan doorgepraat worden in de bar. 

Regionale meet ups

De meet ups in Pakhuis de Zwijger zijn inmiddels zo succesvol dat er regionale meet ups worden georganiseerd door heel Nederland. Deze zijn een initiatief van kijkers die graag bij hun in de buurt willen napraten over de uitzending samen met andere geïnteresseerden.
 

Tegenlicht meet ups

iedere dinsdag- of woensdagavond, 20.00 uur
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

De entree is gratis! 
je moet wel even reserveren.
(zie link hieronder)