Je ziet het tijdens de feestelijke première van 3Doc: De vlucht van Ronnie, het vervolg op Alleen met iedereen uit 2017. Een portret van de rapper in een cruciale periode van zijn leven. Uiteraard is Ronnie Flex hierbij aanwezig.

Het jaar 2019 was een cruciaal jaar voor Ronnie Flex, één van Nederlands succesvolste rappers. Hij won de Popprijs, had miljoenen streams en speelde op alle grote festivals. Tegelijkertijd worstelde hij met het vaderschap, de druk om een nieuw album te maken, depressies en een drank- en drugsprobleem. 3Doc: De vlucht van Ronnie volgt hem tijdens dit bewogen jaar. We zien zijn successen, maar ook zijn kwetsbare en onzekere kant.

Regisseur Sacha Vermeulen volgde opnieuw een jaar lang Ronnie Flex in dit vervolg op Alleen met iedereen uit 2017. De nieuwe documentaire laat de keerzijde van zijn succes, en zijn persoonlijke struggles zien. Ronnie is een grote popster op de vlucht voor de realiteit van het dagelijks leven en zijn nieuwe rol als vader. Hij probeert op het rechte pad te blijven en aan zichzelf te werken. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De druk van een nieuw album maakt zijn leven niet eenvoudig. Gaat het hem lukken grip op zijn leven te krijgen?

Ronnie Flex en regisseur Sacha Vermeulen zijn aanwezig bij deze feestelijke première.

Premiere 3Doc: De vlucht van Ronnie
woensdag 4 maart
inloop: 20.00 uur
aanvang: 20.30 uur
Melkweg, Amsterdam

Kaarten kosten 13,80 euro (12 euro plus 15% transactiekosten).
Een lidmaatschapskaart voor de Melkweg is niet nodig.