Wat is er aan de hand op het platteland? Op dinsdag 18 februari organiseert de VPRO een avond over de nieuwe true crime-podcastserie Kwaad bloed, over moord en doodslag op het platteland.

Kom in de sfeer met een bijzondere rondleiding door de Koepelgevangenis en ga daarna in gesprek met journalist Jacqueline Maris, die samen met Gerrit Kalsbeek Kwaad bloed maakt, met Harold Schuil, rechtbankverslaggever bij De Gelderlander en schrijver Renée van Marissing. Zij liet zich door een zaak uit de serie inspireren tot het schrijven van een radiohoorspel.

kaarten winnen

Dit evenement is uitverkocht, maar je maakt nog steeds kans op kaarten. De VPRO mag 5x2 kaarten verloten onder nieuwe abonnees van de VPRO-nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in en ontvang wekelijks jouw portie VPRO:

over Kwaad bloed

In de achtdelige true crime-podcastserie Kwaad bloed staan zes waargebeurde, spraakmakende moordzaken en een mysterieuze verdwijning op het platteland centraal. Niet de moord zelf is het verhaal, maar wat eraan voorafging en hoe het daarna verder gaat. Hoe kon het zover komen?

Kwaad bloed in de Arnhemse Koepelgevangenis

dinsdag 18 februari

19.00-22.30 uur

Koepelgevangenis Arnhem
Wilhelminastraat 16
6812 CW Arnhem