Voorlopig kunnen fysieke evenementen helaas geen doorgang vinden. U kunt wel wekelijks de online Meet Up bijwonen, live vanuit Pakhuis de Zwijger in Amsterdam of regionaal.

In gesprek met de makers van VPRO Tegenlicht, andere kijkers en relevante gasten? Dat kan weer elke week tijdens de online Tegenlicht Meet Ups vanuit Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Of bezoek virtueel een regionale Meet Up.

VPRO Tegenlicht speurt elke zondag rond 22.00 uur op NPO 2 in binnen- en buitenland naar ontwikkelingen in de politiek, economie, maatschappij en wetenschap die onze toekomst bepalen.

Heeft u op zondagavond de uitzending gemist? 
Meestal op woensdag, soms op dinsdag, wordt vanaf 20.30 uur nagepraat over de meest actuele aflevering van VPRO Tegenlicht.
Onder leiding van moderator Charley Fiedeldij Dop worden fragmenten uit de uitzending besproken met relevante gasten. Inspraak van het publiek wordt toegejuich en gewaardeerd.

Kijk hier voor alle updates over de online Meet Ups

Regionale meet ups

Er worden ook regionale meet ups georganiseerd door heel Nederland. Deze zijn een initiatief van kijkers die graag bij hun in de buurt willen napraten over de uitzending samen met andere geïnteresseerden.
 

Tegenlicht online Meet ups

iedere dinsdag- of woensdagavond, 20.30 uur
live vanuit Pakhuis de Zwijger in Amsterdam
dezwijger.nl