Ja, het mag weer: lekker documentaires kijken in de grote zaal van Tuschinski! Als hoofdsponsor van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) stellen we een VPRO Preview- en Reviewdag samen met de mooiste documentaires van het festival. Als vanouds (met coronacheck).

preview- en reviewdag

Op de VPRO Previewdag kunt u lekker documentaires kijken van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Is een hele dag u wat te veel van het goede? U kunt ook kiezen voor de kortere VPRO Reviewdag waar u de hoogtepunten krijgt voorgeschoteld in Pathé Tuschinski 1 van 10.00 tot 18.00 uur.

coronatoegangsbewijs

Bij de entree van Tuschinski wordt bezoekers gevraagd om hun coronatoegangsbewijs. Dit is een QR code, te verkrijgen door middel van een vaccinatiebewijs, negatieve test of herstelbewijs. U kunt deze tonen via de Corona check app, of een uitgeprinte versie meebrengen. Het gele boekje is geen geldig toegangsbewijs.

3 zones

Als u al vaker onze preview- of reviewdag op IDFA hebt bezocht, kent u waarschijnlijk het getouwtrek over zitplaatsen. Wie de mooiste plek wil, staat ruim voor aanvang al voor de deuren van het theater om als eerste de zaal in te kunnen en een stoel te veroveren. En wie er goed bij zit, wil dat natuurlijk het liefste zo houden.

Door het zonesysteem is het gedoe om zitplaatsen nagenoeg voorbij. Daarom kunt u ook dit jaar van tevoren kiezen in welke zone u wilt zitten: in de zaal, op het eerste of op het tweede balkon.

Gedurende de dag kunt u binnen uw zone gaan zitten waar u wilt, niemand heeft recht op een gereserveerde plaats. De stoel wordt dus niet uw eigendom door persoonlijke spullen erop te leggen.

We verzoeken u om in de lunch- en dinerpauze de zaal te verlaten en al uw bezittingen mee te nemen. Dit voorkomt dat uw spullen kwijt raken, de zaal kan tussendoor worden schoongemaakt, en hiermee krijgt u na de pauze weer een nieuw perspectief. We rekenen op uw medewerking en wensen u veel plezier met de hoogtepunten van IDFA 2021.

Kaarten bestellen

Kaarten voor de VPRO Previewdag en - Reviewdag zijn exclusief verkrijgbaar voor VPRO Leden. De laatste kaarten inmiddels, dus wees er heel snel bij!

Kies hieronder de dag van uw keuze en vul hier uw VPRO relatienummer* in. Nadat u uw relatienummer juist heeft ingevuld, komt u in de ticketshop van IDFA. Let op: per bestelling kunt u 1 relatienummer gebruiken.
Hier maakt u eerst eenmalig een IDFA account aan.
Dan kiest u de gewenste rang en aantal kaarten (max.2)
Vul bij actiecodezIDFA20x in.
U kunt nu uw bestelling plaatsen.

* Uw relatienummer kunt u vinden op het adresetiket van de VPRO gids, begint met een 4 of een 5 en bestaat uit 7 cijfers. Heeft u geen VPRO gids en kunt u uw relatienummer niet vinden? Bel/mail dan naar VPRO Publiekkservice, zij zoeken uw nummer voor u op. De afdeling is op werkdagen bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur op 088-2058 888 / publieksservice@vpro.nl

Kaarten kunnen niet geruild worden voor een andere dag, dus let goed op dat u de juiste keuze maakt!

VPRO Previewdag: Bestel hier kaarten

Vul hier uw relatienummer in. Bij juiste invoer komt u in de ticketshop van IDFA.
Bestel hier uw kaart(en) met actiecode zIDFA20x

dit is geen geldig lidnummer

VPRO Reviewdag: Bestel hier kaarten

Vul hier uw relatienummer in. Bij juiste invoer komt u in de ticketshop van IDFA.
Bestel hier uw kaart(en) met actiecode zIDFA20x

dit is geen geldig lidnummer

VPRO Previewdag
woensdag 17 november

10.00 - 22.00 uur
Tuschinski 1, Amsterdam

Ticketprijzen:
2e Balkon:     57,50 euro
ZAAL:            60,00 euro
1e Balkon:     62,50 euro

VPRO Reviewdag
vrijdag 26 november

10.00 - 18.00 uur
Tuschinski 1, Amsterdam

Ticketprijzen:
2e Balkon:     37,50 euro
ZAAL:            40,00 euro (uitverkocht)
1e Balkon:     42,50 euro (uitverkocht)


Prijzen incl. 9% btw en servicekosten.
U kunt 2 kaarten bestellen.