Als hoofdsponsor van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) stellen we een VPRO Previewdag samen met de mooiste documentaires van het festival.
Het programma is bekend!

preview- en reviewdag

Op de VPRO Previewdag kunt u lekker documentaires kijken van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Is een hele dag u wat te veel van het goede? U kunt ook kiezen voor de kortere VPRO Reviewdag waar u de hoogtepunten krijgt voorgeschoteld in Pathé Tuschinski 1 van 10.00 tot 18.00 uur.

3 zones

Als u al vaker onze preview- of reviewdag op IDFA hebt bezocht, kent u waarschijnlijk het getouwtrek over zitplaatsen. Wie de mooiste plek wil, staat ruim voor aanvang al voor de deuren van het theater om als eerste de zaal in te kunnen en een stoel te veroveren. En wie er goed bij zit, wil dat natuurlijk het liefste zo houden.

Door het zonesysteem is het gedoe om zitplaatsen nagenoeg voorbij. Daarom kunt u ook dit jaar van tevoren kiezen in welke zone u wilt zitten: in de zaal, op het eerste of op het tweede balkon.

Gedurende de dag kunt u binnen uw zone gaan zitten waar u wilt, niemand heeft recht op een gereserveerde plaats. De stoel wordt dus niet uw eigendom door persoonlijke spullen erop te leggen.

We verzoeken u om in de lunch- en dinerpauze de zaal te verlaten en al uw bezittingen mee te nemen. Dit voorkomt dat uw spullen kwijt raken, de zaal kan tussendoor worden schoongemaakt, en hiermee krijgt u na de pauze weer een nieuw perspectief. We rekenen op uw medewerking en wensen u veel plezier met de hoogtepunten van IDFA 2022.

Kaarten bestellen

Kaarten voor de VPRO Previewdag en - Reviewdag zijn exclusief verkrijgbaar voor VPRO Leden en kunt u hieronder bestellen vanaf dinsdag 11 oktober om 12.00 uur..
Voer uw VPRO relatienummer in bij de dag van uw keuze. Als u dit juist heeft ingevoerd, dan komt u in de gewenste ticketshop. Hier vult u actiecode IDFA4587 om kaarten met korting te kunnen bestellen.

Uw relatienummer vindt u bij de naw gegevens op uw VPRO gids en start met een 4 of 5 en bestaat uit 7 cijfers. Heeft u geen VPRO gids en/of kunt u het nummer niet vinden? vraag deze dan op via publieksservice@vpro.nl Vermeld in de mail duidelijk uw naam, adres en woonplaats.

 

VPRO Previewdag

Vul hier uw relatienummer in. Bij juiste invoer komt u in de ticketshop van IDFA.
Bestel hier uw kaart(en) met actiecode IDFA4587

dit is geen geldig lidnummer

VPRO Reviewdag

Vul hier uw relatienummer in. Bij juiste invoer komt u in de ticketshop van IDFA.
Bestel hier uw kaart(en) met actiecode IDFA4587

dit is geen geldig lidnummer

VPRO Previewdag
woensdag 9 november

10.00 - 22.00 uur
Tuschinski 1, Amsterdam

Ticketprijzen:
2e Balkon:     57,50 euro
ZAAL:            60,00 euro
1e Balkon:     62,50 euro

VPRO Reviewdag
vrijdag 18 november

10.00 - 18.00 uur
Tuschinski 1, Amsterdam

Ticketprijzen:
2e Balkon:     37,50 euro
ZAAL:            40,00 euro
1e Balkon:     42,50 euro

Prijzen incl. 9% btw en servicekosten.
U kunt 2 kaarten bestellen.