Als eerste de cinematografische hoogtepunten van International Film Festival Rotterdam 2017 verkennen? Het mooiste van IFFR ziet u op de VPRO Reviewdag. Het programma is bekend en er zijn nog enkele kaarten !

Op vrijdag 3 februari, kunt u tijdens de  VPRO Reviewdag  een selectie nieuwe films bekijken, samengesteld door de redactie van VPRO Cinema in samenwerking met de programmeurs van IFFR. Er zijn nog enkele kaarten verktrijgbaar.

Het programma is bekend!: klik hier om het te bekijken of downloaden.

3 februari 2017
10.00 - 23.30 uur
Pathé Schouwburgplein in Rotterdam

Kaarten kosten 43,50 euro.

‘Flexen’ tijdens de VPRO Preview- en Reviewdag op IFFR

Met uw ticket voor de preview- of reviewdag op IFFR hebt u vrije stoelkeuze. Vindt u voor aanvang een mooie plek? Dan hebt u die echter niet vanzelfsprekend voor de rest van dag. U zit namelijk op een ‘flexplek’. Die kunt u bij het verlaten van de zaal niet reserveren met uw jas of sjaal. We vragen u daarom in pauzes samen met uw overige bezittingen ook uw jas en sjaal mee naar buiten te nemen. Iets wat we iedereen sowieso kunnen aanbevelen in de koude maanden.

Zit bij uw terugkeer iemand anders op de plek waar u voor de pauze zo fijn hebt gezeten? Dan hopen we dat u dit uw mede filmliefhebber gunt en zelf flexibel ergens anders gaat zitten. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet dat als u alleen even naar de wc gaat, een ander dus meteen naast uw partner kan gaan zitten.

Waar wij vanaf willen is het claimen van een plek en de discussies hierover. Die liepen bij voorgaande edities soms hoog op.

Daarom doen we het sinds vorig jaar anders. Tijdens de lunch- en dinerpauze moet iedereen de zaal verlaten. Jassen, sjaals en handdoeken die in de zaal achterblijven, worden door de schoonmaakploeg verwijderd. Hiermee krijgt u na de pauze weer een nieuw perspectief. Zo ‘flexen’ we er met elkaar een fijne pre- of reviewdag van.

Het programma is bekend!: klik hier om het te bekijken of downloaden.

Koop uw kaarten hier