Zoals u van ons gewend bent stellen wij als hoofdsponsor van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) weer een VPRO Preview- en Reviewdag samen. Kunt u van ’s morgens vroeg tot ‘s avonds laat de mooiste documentaires van het festival zien.

Op vrijdag 25 november kunt u van ’s morgens tot ‘s avonds de meest opmerkelijke documentaires van het IDFA bekijken tijdens de VPRO Reviewdag in Pathé Tuschinski 1.

De Reviewdag begint om ca. 09.30 uur en eindigd rond 22.00 uur.
Het programma wordt samengesteld door de aankopers van VPRO.

Het programma is bekend! Download hier het programma


3 verschillende toegangskaarten voor IDFA tijdens de VPRO Preview- en Reviewdag

Als u al vaker onze preview- of reviewdag op IDFA hebt bezocht, kent u waarschijnlijk het getouwtrek over zitplaatsen. Wie de mooiste plek wil, staat ruim voor aanvang al voor de deuren van het theater om als eerste de zaal in te kunnen en een stoel te veroveren. En wie er goed bij zit, wil dat natuurlijk het liefste zo houden. 

Door het vorig jaar ingevoerde zonesysteem was het gedoe om zitplaatsen nagenoeg voorbij. Daarom kunt u ook dit jaar van tevoren kiezen in welke zone u wilt zitten: in de zaal (stalles) en loges rondom, op het eerste of op het tweede balkon. U hebt uitsluitend toegang tot de zone waarvoor u een ticket hebt gekocht. Die duidelijkheid hebt u dus vooraf.

Uw zone is gegarandeerd, uw stoel echter niet. In elke van de drie zones zijn er goede en minder goede plaatsen. Vindt u voor aanvang een mooie plek? Dan hebt u die niet vanzelfsprekend voor de rest van dag. 
Reserveren met een jas, sjaal of handdoek wordt niet gewaardeerd. We hopen dat u andere documentaireliefhebbers in de loop van de dag ook een mooie plek gunt. En dat u na een pauze, in de zone waarvoor u een ticket hebt, gewoon ergens anders gaat zitten als uw vorige plaats inmiddels door iemand anders in gebruik is genomen.

VPRO Reviewdag 

vrijdag 25 november
10.00-22.00 uur
Tuschinski 1, Amsterdam

De VPRO Reviewdag is helemaal uitverkocht!