Dinsdag 4 oktober is het weer BEESTIEDAG! Dit betekent dat alle dieren heel erg verwend gaan worden. Om alvast in de stemming te komen zijn er extra afleveringen van Beestieboys te zien. Want een dierendag zonder de Beestieboys, dat kan natuurlijk niet.

Zaterdag 1 oktober

Dutch cell dogs en hulphond
Nicolaas en Tim gaan op bezoek bij een asiel waar onrustige honden worden voorbereid om te trainen met gevangenen. Op deze manier krijgen de gevangen een actieve bezigheid en de honden een rustiger bestaan. Ook volgen ze Kane; hulphond Puck zorgt ervoor dat Kane, die vaak bang en boos is door zijn autisme, rustig wordt.
> 12.40 uur op NPO Zapp

Racepaard & Kattenshow
Nicolaas en Tim bezoeken kattenmevrouw Reina. Reina mag met een van haar katten meedoen aan een kattenshow waar ze met de hulp van de twee Beestieboys hoopt te winnen. Ook de paardenmeisjes Chelsea en Nikita kunnen in de prijzen vallen. Zij nemen deel aan spannende paardenraces waarbij het allemaal draait om maar één ding: de snelste zijn.
> 14.30 uur op NPO Zapp

Zondag 2 oktober

Nieuwe Aflevering - Dogfrisbee-kampioenschap
Tim en Nicolaas volgen de elfjarige Amy op weg naar een dogfrisbee-kampioenschap in Duitsland. Dr. Tim loopt stage bij veearts Ruud waar hij de nageltjes van schapen knipt. Kim doet met haar verlamde poezen mee aan de verkiezing van Het Poezenvrouwtje van Nederland.
> 9.15 uur op NPO Zapp

De jacht en Pieterburen
Voor de stoere Pip is het tijd voor iets heel spannends: ze gaat mee op jacht. Pip wil net als haar moeder jager worden, maar moet hier natuurlijk wel veel voor oefenen. Ook voor Tim en Nicolaas is het een spannende dag, zij mogen namelijk een zeehond uitlaten in de zee. Zeehondencrèche Pieterburen verzorgden zieke en verzwakte zeehonden en nu deze weer beter zijn moeten ze weer terug de zee in. Een perfecte taak voor de Beestieboys om hierbij te helpen.
> 12.40 uur op NPO Zapp

Dinsdag 4 oktober

Marrechaussee en dolfijnentrainer
Cahyyam is helemaal gek van dolfijnen en hij wil later dolgraag dolfijnentrainer worden. Waar komt zijn passie vandaan? Er gaat een grote wens van Cahyyam in vervulling! Ook gaan Tim en Nicolaas op pad met Kitty. Zij is de explosievenhond van de stoere Marechaussee Rene en is getraind om Schiphol te controleren op bommen. Tim en Nicolaas krijgen een kijkje in het spannende leven van Rene en Kitty en moeten zelf opeens ook in actie komen.
> 17.10 uur op NPO Zapp

Caviadorp en Duivensport
Tim en Nicolaas bezoeken een caviadorp waar Sylvia en haar team dag en nacht klaar staan om honderden cavia's te verzorgen. Ook maken ze kennis met de drie broertjes Daan, Tim en Lucas die gek zijn op duivensport, zij hopen namelijk ooit net zo goed (of zelfs beter) dan hun opa Jan te worden.
> 17.35 uur op NPO Zapp

Meer Beestieboys