YouTube, Snapchat, Instagram, Netflix , televisie... De wereld om je heen staat bol van bewegende beelden. En jij zit daar middenin! Ben jij tussen de 9 en 14 jaar en maak je weleens een filmpje of een vlog? Schrijf je dan in voor de vierde editie van ‘Shorts by Kids’ en win!

dit moet je weten

Dit jaar zijn we op zoek naar filmpjes met het thema 'vergroot je wereld’. Dit kan je zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. Dit kan de grens zijn van hoe ver jij gaat, letterlijk op reis, maar ook hoe jij grenzen op zoekt op gebied van gedrag of fantasie. 

Waar stopt jouw wereld, wat en hoe wordt jouw wereld groter? Alles mag en kan als het maar met het thema te maken heeft en over jou gaat!

win!

Maak er een filmpje van op jouw manier en stuur het in voor Shorts by Kids en wie weet wordt jouw film geselecteerd voor een vertoning op het witte doek in een echte bioscoopzaal tijdens het Cinekid Festival 2017 in Amsterdam.

Tijdens deze vertoning op Cinekid zal een jury van ervaren filmmakers en televisiebazen samen met jou naar je filmpje kijken. De drie beste shorts verschijnen op de site van VPRO Jeugd en Cinekid. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog mooie prijs winnen. Wat dat is houden we nog even geheim. 

zo doe je mee

Maak een filmpje van maximaal 3 minuten, upload ‘m naar YouTube of Vimeo (maak zelf een account aan als je die nog niet had) en stuur je filmpje in via mailadres win@cinekid.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam Marks via m.marks@cinekid.nl, 020-5317890.

Let op: je hebt tot vrijdag 13 oktober de tijd!

over cinekid

Cinekid Festival heeft ook dit jaar weer de leukste televisiepremières, de nieuwste snufjes op het gebied van nieuwe media en speelfilms uit de hele wereld.

Bijna allemaal bedacht en gemaakt door volwassenen, door hun ogen krijgen we verhalen en zien we de wereld. Maar dat kinderen zelf ook films maken weten we bij Cinekid al lang!