nieuw: seizoen 4 van De Regels van Floor

De opnames van het vierde seizoen van de populaire VPRO jeugdserie De regels van Floor zijn gestart. Ook dit seizoen zijn de hoofdrollen weggelegd voor Bobbie Mulder, Ole Kroes, Elisa Beuger en Ferdi Stofmeel.

Het vierde seizoen van De regels van Floor wordt geregisseerd door Albert Jan van Rees, Jamille van Wijngaarden en Maurice Trouwborst. Lotte Tabbers, Luuk van Bemmelen, Tim Kamps, Renske de Greef, Martijn Hillenius, Anne Barnhoorn en Maurice Trouwborst zijn verantwoordelijk voor het scenario.

De serie is gebaseerd op de populaire gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman. Zij is ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de serie. De regels van Floor wordt geproduceerd door NL Film in co-productie met VPRO.

Het nieuwe seizoen is in het voorjaar van 2021 te zien op NPO Zapp.

over De regels van Floor

De regels van Floor maakt kans op een Emmy Kids Award, in de categorie beste televisieserie. De prijzen worden op 31 maart in het Franse Cannes uitgereikt.

In 2018 won het eerste seizoen van De regels van Floor een Cinekid Leeuw Juryprijs voor Beste Fictieserie en dit jaar de Cinekid Nationale Publieksprijs Bovenbouw. De serie is inmiddels ook verkocht aan zenders in België, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. De regels van Floor wordt geproduceerd door NL Film in co-productie met VPRO. De regie is in handen van Maurice Trouwborst (Zenith) en Jamille van Wijngaarden.

Auteur Marjon Hoffman is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de serie. Floor wordt gespeeld door Bobbie Mulder, broer Kees door Ole Kroes, vader Jan door Ferdi Stofmeel en moeder Irma door Elisa Beuger.