De eigenzinnige Floor is terug in zestien nieuwe afleveringen van De regels van Floor! Ook in het tweede seizoen staat Floor weer voor belangrijke dilemma’s als: wat doe je als je ouders willen verhuizen en jij niet? Hoe is het om te leven als vlogger? En blijf je omgaan met je ex?

het succes van De regels van Floor

In oktober 2018 won De regels van Floor een Cinekid Leeuw Juryprijs voor Beste Fictieserie. Daarnaast werd onlangs bekend dat deze jeugdserie verkocht is aan zenders in België, Denemarken en Frankrijk.

In augustus 2018 werden seizoen 1 én 2 aan jeugdzender KIKA van de Duitse omroep NDR en ARD verkocht. Ten tijde van de verkoop moesten de opnames van het tweede seizoen nog plaatsvinden.

De regels van Floor wordt geproduceerd door NL Film in co-productie met VPRO. De regie is in handen van Maurice Trouwborst, die ook de prijswinnende VPRO jeugdserie Zenith maakte. Auteur Marjon Hoffman is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de serie en schreef samen met Luuk van Bemmelen, Lotte Tabbers en Anne Barnhoorn de scenario’s voor dit seizoen.

Floor wordt gespeeld door jong talent Bobbie Mulder, broer Kees door Ole Kroes, vader Jan door Ferdi Stofmeel en moeder Irma door Elisa Beuger.