Floor is terug!

De eigenzinnige Floor is terug in zestien nieuwe afleveringen van De regels van Floor! Ook in het tweede seizoen staat Floor weer voor belangrijke dilemma’s als: wat doe je als je ouders willen verhuizen en jij niet? Hoe is het om te leven als vlogger? En blijf je omgaan met je ex?

vanaf zondag 24 maart, 09.10 uur op NPO Zapp

elke zondag twee geheel nieuwe afleveringen

Aflevering 1 – Rijke Floor

24 maart, 09.10 uur

Floor krijgt een nieuwe klasgenoot, die ook Floor heet. Omdat ze heel rijk is wordt ze ‘Rijke Floor’ genoemd en wordt Floor omgedoopt tot ‘Gewone Floor’. Daar is Floor het natuurlijk niet mee eens, dus gaat ze een nieuwe bijnaam voor zichzelf bepalen. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. 

Aflevering 2 – Abstract

24 maart, 09.25 uur

Tante Nonkie, de zus van de oma van Irma, komt langs. Jan en Irma staan meteen in de startblokken en weten wat hen te doen staat. Het lelijke schilderij ophangen.  Als ze het erfstuk eenmaal gevonden hebben  blijkt dat het schilderij de schuur niet helemaal heeft overleefd. Wat nu?

het succes van De regels van Floor

In oktober 2018 won De regels van Floor een Cinekid Leeuw Juryprijs voor Beste Fictieserie. Daarnaast werd onlangs bekend dat deze jeugdserie verkocht is aan zenders in België, Denemarken en Frankrijk.

In augustus 2018 werden seizoen 1 én 2 aan jeugdzender KIKA van de Duitse omroep NDR en ARD verkocht. Ten tijde van de verkoop moesten de opnames van het tweede seizoen nog plaatsvinden.

De regels van Floor wordt geproduceerd door NL Film in co-productie met VPRO. De regie is in handen van Maurice Trouwborst, die ook de prijswinnende VPRO jeugdserie Zenith maakte. Auteur Marjon Hoffman is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de serie en schreef samen met Luuk van Bemmelen, Lotte Tabbers en Anne Barnhoorn de scenario’s voor dit seizoen.

Floor wordt gespeeld door jong talent Bobbie Mulder, broer Kees door Ole Kroes, vader Jan door Ferdi Stofmeel en moeder Irma door Elisa Beuger.