Kont belichaamt haar beste ‘asset’, haar achterwerk. Kont is eigenlijk gewoon een pratende kont én influencer. In haar vlogs bespreekt ze lastige onderwerpen zoals onzekerheid en pesten. In deze zesdelige serie Kontent neemt Kont beautyinfluencers onder de loep.

vanaf 25 maart op TikTok en Instagram

#1 Kontouren 

In deze make-up tutorial zien we dat Kont soms ook onzeker is. Net als veel meer jongeren die zeggen onzeker te worden van sociale media. Van de buitenkant stralen we met een poppin’ look met wauw-effect!

#2 Kontfession video

Tijd voor een maskertje en real talk. Kont bekent weleens photoshop te gebruiken. Maar wist je dat photoshop en filters gebruiken je minder blij maken? Kont vindt het bevrijdend om dit te vertellen, echt amaze

#3 Be a cutieKont

Kont maakt deze ASMR video samen met ‘Airdown’. Laat je een wind in de Airdown dan ruikt ie gewoon heerlijk, naar ananas. Haar volgers, Sillybillies, kunnen de kortingscode gebruiken.

#4 Kont zegt sorry

Vandaag gaat Kont ‘highlighten’ en bespreekt ze haatberichten. Kont ontvangt haat en ze is niet de enige. OMG, niet cool, en vergeet niet te ‘highlighten’. Slay!

#5 Buttilicious morning

Kont laat haar morning skin care routine zien. Word je nou echt blij van kijken naar anderen op sociale media? Blijf je kijken, dan zie je dat Kont ‘glowt als een kerncentrale’.

#6 Kontent Kwien

Kont laat haar ‘dream life’ even voor wat het is en neemt tijdelijk afscheid van haar volgers, de Sillybillies. Zonder sociale media ben je gelukkiger. Check nog even die glanzende lipgloss. OMG!

over de makers

Het personage Kont is een creatie van actrice en scenarist Damaris de Jong. Kont was eerder te zien in het theater in de voorstelling Kont. Samen met makers van VPRO Jeugd Marlijn Aarts en Jikke de Gruijter heeft Kont nu een eigen absurdistische en humoristische TikTok-serie Kontent gekregen, voor kinderen van 8-12 jaar.

MarCom Joanne Wens
Productie Martijn Bakker
Eindredactie Juliëtte van Paridon