bekijk de inzending van de Sekszusjes

achterwerk in de kast

Achterwerk in de kast was één van de eerste kinderprogramma's van de VPRO. En nu is het terug! De formule is nog even simpel: verhalen in een kast achter een gordijntje. Enkele minuten zendtijd, geen montage en geen hulp van volwassenen. Bloopers zijn dus inbegrepen.

bekijk hier de inzendingen

upload je eigen Achterwerk in de kast (voor jong en oud!)

dit is de bedoeling:

• Film in een kast of kast-achtige omgeving met gordijn.
Denk aan (keuken)kastjes, kledingkasten, badkamerkasten, tussen je (douche)gordijnen, etc...
• Een paar minuten lang
• Geen montage! Bloopers zijn dus inbegrepen
• Geen hulp van anderen

let wel even hierop:
- Upload je video als .mp4
- Je video mag max. 30 MB zijn
- Bij deelnemers onder de 16 jaar benaderen we eerst de ouders/verzorgers voor toestemming om de inzending te publiceren

Je kunt de video uploaden na het invullen van het formulier. Ben je onder de 16 jaar? Dan benaderen we eerst jouw ouders/verzorgers voor toestemming.

Als je onder de 16 jaar bent en meedoet aan Achterwerk in de kast moet je toestemming hebben van je ouders/verzorgers. De informatie die je invult delen we met niemand. Vraag je ouders/verzorgers het deelnameformulier voor je in te vullen.

Wanneer je je video instuurt, ga je er mee akkoord dat deze wordt gedeeld op onze website – bedenk je je op enig moment, dan verwijderen wij de video zo snel mogelijk. Mail ons dan op jeugd@vpro.nl

Alle ingezonden filmpjes worden door de redactie beoordeeld voordat zij online verschijnen. Aanstootgevende content wordt niet geaccepteerd. Bekijk ook onze huisregels.

hoe ging dat ook alweer?