Alleen op de wereld

Alle kinderen hebben wel wat. De één is doof, de ander schrijft links, weer een ander heeft ADHD. En Remi? Remi is een vondeling. De klassieker Alleen op de wereld van Hector Malot (1878) is bewerkt tot nieuwe televisieserie.

Alleen op de wereld

De kerstserie voor het hele gezin!

Remi (gespeeld door Julian Ras) is een vondeling, maar verder is hij een hele gewone jongen die een heel gewoon leven leidt samen met Betty Barbarin, de moeder die hem gevonden heeft. Tot op zijn elfde verjaardag, als er een grote vrachtwagen voor hun huis stopt en Betty's man na jaren thuiskomt. Jerome vindt het teveel, twee mannen in één huis. Hij neemt Remi mee in de wagen en laat hem achter bij een benzinestation. Daar wordt Remi voor de tweede keer in zijn leven gevonden. Hij gaat mee met Vitalis en zijn dieren in hun oude bus. Het is het begin van een avontuurlijke reis waarin Remi vrienden maakt en vrienden verliest en door alle ups en downs eindelijk zijn echte geluk vindt.

> bekijk alle afleveringen hier

 

Alleen op de wereld in de klas!

Speciaal voor de serie is er een Alleen op de Wereld-lespakket! Duik in de wereld van Remi met bijzondere opdrachten voor in de klas. Bekijk en download het lespakket hier!  Zo bouw je in de klas mee aan een wereld waarin niemand meer alleen is. 

Online vrienden worden met Remi!

Op is het vanaf de start van de serie mogelijk geweest vrienden te worden met Remi. Wat je allemaal kon doen? Check  zapp.nl/alleenopdewereld !

 

Lees verder

afleveringen