In Beestieboys staat de bijzondere band tussen mens en dier centraal. Dierenvrienden Nicolaas Veul en Tim den Besten zoeken uit hoe het eigenlijk is om een dier te zijn. Vindt een hond het bijvoorbeeld wel fijn om om plat geknuffeld te worden? Ook gaan ze elke week op bezoek bij iemand die zijn dier op marktplaats heeft gezet en helpen het dier te verkopen door een mooi reclamefilmpje te maken. Amazing!

aflevering 1

In deze uitzending onder andere: Mans krijgt een hondje, reuzenslak op marktplaats en de rubriek 'Hoe zou jij het vinden om?' met een eigen plekje om te poepen.

Bekijk de aflevering hier

aflevering 2

In deze aflevering onder andere een lief konijntje, Arie & Japie de varkens, en hoe zou jij het vinden om kapot geknuffeld te worden?

Bekijk de aflevering hier

aflevering 3

In deze aflevering leren we de Anouar kennen. Hij krijgt nu eindelijk een vriend voor het leven, want hij mag voor zijn tiende verjaardag een papegaai. Het is daarnaast een hele speciale aflevering want Tim is jarig en daarom vieren ze feest.

Verder proberen Nicolaas en Tim zich in te leven hoe het moet voelen om 'gestyled' te worden door je baasje en gaan ze op bezoek bij de familie Bax die een pony verkoopt via Marktplaats voor maar 50 euro. Djurre de Haan & Tim Knol sluiten af met een zelf geschreven lied.

Bekijk de aflevering hier

aflevering 4

In deze vierde aflevering leren we Isabelle kennen, zij heeft een flink gevulde 'rugzak' maar merkt hier niets van als ze met Kendy aan het rijden is. Ze rijdt zelfs op een superhoog niveau. Nicolaas en Tim hebben een gekke bui en proberen zich in te leven hoe het moet voelen om opgevoed te worden door je baasje, en ze gaan langs bij Willem, die de ware liefde zoekt voor Shakira, zijn papegaai. Djurre de Haan & Tim Knol sluiten af met een zelf geschreven lied.

Bekijk de aflevering hier

aflevering 5

In deze aflevering maken we kennis met Sharon. Ze woont op een circus en ze heeft heel veel dieren, waaronder een olifant!

Bekijk de aflevering hier

aflevering 6

In deze aflevering zien we Toivi. Zijn hobby is het opzetten van dieren.

Bekijk de aflevering hier

aflevering 7

In deze aflevering zien we Damien. Hij heeft een hondje, Max. Dat is een echte schippershond!

Bekijk de aflevering hier

aflevering 8

Jeremiah zijn beste vriend is Oeps, een ezel. Daarnaast heeft hij nog drie katten en een hond. 

Bekijk de aflevering hier