De Beestieboys zijn terug! Wat kun je allemaal verwachten?

In het nieuwe seizoen kun je onder andere kijken naar de avonturen van Dr. Tim in de huisartsenpraktijk en de rubriek 'Extreme Animal Hobbies'. Tim en Nicolaas gaan weer op zoek naar de dierenverhalen achter advertenties in: 'Beest te koop'. Ook nieuw is ‘In de Geest van Het Beest’, waarin Nicolaas de spirituele band tussen mens en dier onderzoekt.

Beestieboys in Super Stream Me

Behalve met Beestieboys zijn Tim en Nicolaas ook bezig met Super Stream Me. Bewapend met camera’s streamen ze drie weken lang hun hele leven. Dat betekent dat we álles kunnen zien wat ze doen. Speciaal daarvoor wonen de Beestieboys zelfs tijdelijk bij elkaar in huis. Tijdens Super Stream Me besloot VPRO stagiaire Hester om ze een bezoekje te brengen om meer te weten te komen over het nieuwe seizoen van Beestieboys. In deze video’s kun je zien hoe dat ging, want… alles is natuurlijk gefilmd!

Doggy dancing

Veel mensen houden van lekker kroelen en aaien, maar sommigen doen graag nog meer met hun dieren. Van dansen met je hond tot koe-rijden: je kunt het zo gek niet bedenken. De Beestieboys zijn wel nieuwsgierig naar deze Extreme Animal Hobbies en nemen de proef op de som:

Best wel spannend

Natuurlijk hebben Tim en Nicolaas weer veel lieve huisdieren ontmoet. Ze konden zelfs knuffelen met het grootste konijn van de wereld. Maar ze waren niet allemaal even schattig… Bekijk de video: waar is Nicolaas zo bang voor? En van welk dier krijgt Tim de kriebels? 

dag, lieve Torta

De 10-jarige Tao maakt iets vervelends mee. Samen met zijn familie moet hij afscheid nemen van zijn kat Torta. De Beestieboys waren hierbij. Tim en Nicolaas vertellen hoe het was om zo’n verdrietig afscheid samen met een familie mee te maken:

naakte cavia's

Je hebt cavia's én naakte cavia's. Nicolaas vertelt in deze video wat nog meer het verschil is. En hoe zien die naakte cavia's er nou eigenlijk uit?

een mopshond, een vogel en een aap

De Beestieboys zijn natuurlijk echte dierenvrienden. Horen Tim en Nicolaas zelf eigenlijk wel eens dat ze op een dier lijken? En met welk dier vergelijken ze zichzelf? Bekijk de video!