Buurman en buurman

Zulke gezellige buurmannen als Buurman en buurman heb je vast nog nooit gehad. Elke dag doen ze samen allerlei klusjes in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaat er altijd wel iets mis. Gelukkig hebben ze daar altijd weer een briljante oplossing voor.

je favoriete buurmannen zijn terug!

Buurman en Buurman hebben een nieuw huis en ook daar steken de doe-het-zelvers de handen graag uit de mouwen! De heren vinden zichzelf nog steeds heel bekwame klussers, maar toch gaat er weer van alles mis. In Buurman en Buurman hebben een nieuw huis bedenken ze allerlei, naar hun idee, briljante oplossingen voor alledaagse problemen. Onderdeel is onder meer de bouw van een bijenkorf in de tuin en het ombouwen van een fitnessapparaat tot een draaimolen. Als dat maar goed gaat..

Buurman en Buurman hebben een nieuw huis bestaat uit zeven gloednieuwe afleveringen en is op vrijdag 21 december om 15.30 uur op NPO ZAPP te zien!

Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden

Op Eerste Kerstdag komt de film Buurman en Buurman - al 40 jaar de beste vrienden opnieuw op de beeldbuis! Want 40 jaar trouwe vriendschap wordt in deze Buurman en Buurman-special van een uur geklus gevierd. De film is een compilatie van de ongekend populaire serie over de twee klunzige maar altijd positieve buurmannen. Uiteraard met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.

Buurman en Buurman - al 40 jaar de beste vrienden is te zien op dinsdag 25 december om 07.10 uur op NPO ZAPP.

een nieuw seizoen Buurman en Buurman in 2019

En of het nog niet genoeg is... Vanaf 7 januari 07.55 uur op NPO ZAPP start een nieuw seizoen met zes gloednieuwe afleveringen van Buurman en Buurman. Snel meer informatie!

heel veel kijkplezier! a je to!

extra's bij Buurman en buurman

afleveringen