Buurman en buurman

Je favoriete buurmannen zijn terug! Elke dag doen ze samen allerlei klusjes in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaat er telkens weer iets mis. Gelukkig hebben ze daar altijd weer een briljante oplossing voor.

je favoriete buurmannen zijn terug!

Buurman en Buurman hebben een nieuw huis en ook daar steken de doe-het-zelvers de handen graag uit de mouwen! De heren vinden zichzelf nog steeds heel bekwame klussers, maar toch gaat er weer van alles mis. In Buurman en Buurman hebben een nieuw huis bedenken ze allerlei, naar hun idee, briljante oplossingen voor alledaagse problemen. Onderdeel is onder meer de bouw van een bijenkorf in de tuin en het ombouwen van een fitnessapparaat tot een draaimolen. Als dat maar goed gaat..

Buurman en Buurman - al 40 jaar beste vrienden

Buurman en Buurman - al 40 jaar de beste vrienden. 40 jaar trouwe vriendschap wordt in deze Buurman en Buurman-special van een uur geklus gevierd! De film is een compilatie van de ongekend populaire serie over de twee klunzige maar altijd positieve buurmannen. Uiteraard met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen.

een nieuw seizoen Buurman en Buurman in 2019

En of het nog niet genoeg is... Vanaf maandag 7 januari 07.55 uur op NPO ZAPP start een nieuw seizoen met zes gloednieuwe afleveringen van Buurman en Buurman!

heel veel kijkplezier! a je to!

extra's bij Buurman en buurman

afleveringen