Doctor Cheezy

Doctor Cheezy

Doctor Cheezy

Doctor Cheezy

Aflevering 8 - Doctor Cheezy

Eindelijk komen Fee, Benjy, Talisha, Liewe en Faris aan bij de pont om als vrienden terug te varen naar het kamp. Tegenover de pont ligt de Doctor Cheezy waar de kinderen al dagen van dromen. Waar zullen ze voor kiezen?

> Bekijk de aflevering

Aflevering 7 - Feest

Benjy, Talisha, Liewe en Faris brengen Fee naar haar feest. Als ze mee naar binnen gaan, voelen ze zich voor het eerst in tijden weer buitenbeentjes. Fee neemt het voor ze op, terwijl Talisha iedereen verstelt doet staan op het podium.

> Bekijk de aflevering

Aflevering 6 - Vrienden

Benjy is weggerend bij zijn vader en Faris, Liewe Talisha en Fee vinden hem terug bij een zandafgraving. Terwijl Liewe zijn kleren kwijtraakt en in zijn onderbroek achter z’n hondje aan gaat, moet Fee uit een afgrond gered worden.

> Bekijk de aflevering

Aflevering 5 - Geheimen

Omdat alles fout gaat, besluit Benjy de anderen mee te nemen naar zijn vader. Fee vindt het een stom plan omdat ze bang is dat ze haar feest misloopt. Bij Benjy’s vader loopt alles toch anders dan gedacht. Er is een baby!

> Bekijk de aflevering

Aflevering 4 - Tommie

Als Benjy, Liewe, Fee, en Talisha eindelijk weer onderweg zijn, is het hondje van Liewe verdwenen. De kinderen vinden hem op een autosloperij waar de eigenaar beweert dat het zijn hond is. Ze moeten er om kaarten.

> Bekijk de aflevering

Aflevering 3 - Honger

Benjy, Faris, Liewe, Talisha en Fee zijn de weg kwijt. Ze proberen terug te komen naar het kamp voor ze straf krijgen. Als ze een broodje gaan ‘’lenen’’ bij een begrafenis denkt iedereen dat Benjy de verloren neef Johan is.

> Bekijk de aflevering

Aflevering 2 - Weg!

Tijdens een puzzeltocht ziet Benjy zijn kans om weg te lopen. Liewe, Faris en Talisha gaan tot zijn schrik mee. Ook Fee, dochter van de leiders van het dieetkamp. Zij wil naar een feest van een vriendin, maar houdt dat geheim voor de anderen.

> Bekijk de aflevering

Aflevering 1 - Op kamp

Faris, Benjy en Thalisha komen aan op het kamp waar Faris het als enige meteen leuk vindt. Talisha wil liever lezen dan sporten, Liewe heeft stiekem zijn hondje meegenomen en Benjy vindt het vreselijk. Hij zou het liefst weglopen naar zijn vader.

> Bekijk de aflevering