promo freeks marathonweekend

marathonweekend

Alle dieren opgepast, Freek komt er weer aan. Een heel weekend lang. Freek gaat naar de haaien, vindt een nest van een condor en filmt Sumatraanse tijgerwelpjes! Zaterdag 27 en zondag 28 februari op Zapp.

spannende dierentuin

Vier uur lang kijken naar een natuurprogramma met een wetenschapper gespecialiseerd in de evolutiebiologie van reptielen als presentator. Saai? Nou nee, want want het gaat hier gewoon over Freeks Wilde Wereld. Freek is gespecialiseerd in slangen, maar hij bezoekt ook andere griezels. Een aflevering duurt twee dagen x twee uur = best een spannende dierentuin bij elkaar gespaard. Reken maar na. Dat beloven vier bloedstollende uren te worden, want Freek blijft zoals we weten niet netjes achter de hekken staan.

zaterdag 27 februari vanaf 11.40 uur

Welk dier ik zelf zou willen zijn? Een luiaard!

Freek Vonk

zondag 28 februari vanaf 11.05 uur

Het gevaarlijkste wat ik heb gedaan was het vangen van een zwarte mamba. Dat zijn de op een na langste gifslangen van de wereld.

Freek Vonk

iedere week

Elke vrijdag om 17.05 is Freek te zien met Freeks Wilde Wereld op NPO Zapp. Nederlands bekendste bioloog reist de wereld over, en komt in Indonesië, Suriname en Zuid-Afrika oog in oog te staan met bijzondere dieren als de sidderaal, de orang-oetang en een varaan.