Gek op jou!

Nieuw seizoen Gek op jou

Gek op jou!

Nieuw seizoen Gek op jou

Weleens hartstikke verliefd geweest, maar durfde je het de ander niet zelf te vertellen? In Gek op jou! gaat rapper Yes-R op bezoek bij verliefde kinderen die hem om hulp hebben gevraagd. Samen schrijven ze een rap, want zo is het veel leuker om verkering te vragen. Wordt de liefde beantwoord?

Bekijk hier alle afleveringen

Mila vs Jan (1)

Na de kerstvakantie kwam Jan bij Mila in de klas. Toen ze hem zag kreeg ze kriebels in haar buik, kon ze zich niet meer concentreren en wist ze voor het eerst wat verliefd zijn was. Al een aantal keer heeft ze geprobeerd hem te vertellen hoe leuk ze hem vindt maar Jan is een jongen en je weet nu eenmaal nooit hoe die op dit soort dingen reageren. Zou Jan Mila net zo leuk vinden als zij hem?

> Bekijk hier hoe het afloopt

Floris vs Eefje (2)

Floris is zo verliefd op Eefje dat hij, om zo veel mogelijk bij haar in de buurt te zijn, net als zij op streetdance ging. Eefje verwisselde echter van dag en nu danst Floris dus voor niets… Zou hij Eefje toch nog voor zich weten te winnen?

> Bekijk hier de dansmoves van Floris

Sabrina vs Benjamin (3)

De stoere Sabrina is sinds een paar maanden smoorverliefd op Benjamin, de populairste jongen van de klas. Ze heeft hem al op allerlei manieren geprobeerd te vertellen hoe leuk ze hem vindt, maar tot nu toe geen enkel idee of de liefde wederzijds is. Zo vertelde ze het hem pas geleden nog toen ze samen koffie moesten halen voor de juf en zei Benjamin alleen maar ‘wow’ … Tijd voor duidelijkheid dus. Zou Benjamin Sabrina net zo leuk vinden als zij hem? 

> Kijk snel voor het antwoord!

Mathijs vs Jade (4)

Mathijs is een echte entertainer en wil later musicalster worden. Sinds een jaar is hij smoorverliefd op zijn klasgenootje Jade maar vindt het lastig om verkering te vragen aan Jade, omdat hij het allemaal te spannend vindt. Jade en hij zijn beste vrienden en wat nu als dat verandert?

> Kijk de aflevering hier

Sophie vs Twan (5)

Sophie is al jaren verliefd op Twan. Eerder hadden ze al eens verkering maar Twan maakte het vorig jaar uit, omdat hij liever als goede vrienden met elkaar om wilde blijven gaan. Ze spelen, zwemmen en eten vaak nog met elkaar. Niets aan de hand zou je denken maar het zit Sophie niet lekker dat een vriendinnetje van haar beweert, dat zij nu verkering met Twan heeft terwijl Sophie hier helemaal niets van merkt. Sophie wil een tweede kans en Twan vragen of hun vriendschap toch niet weer omgezet kan worden in verkering maar ja… dan moet ze natuurlijk wel eerst uitvogelen of hij nu wel of niet bezet is…

> Bezet of niet bezet. Dat zie je hier

Marlin vs Jet (6)

Marlin is al een jaar verliefd op Jet. Ze facetimen en bellen regelmatig met elkaar en Jet is zelfs al een keer komen logeren. Toch durft Marlin haar niet te vertellen wat hij voor haar voelt. Hij hoopt dat Jet het door heeft, omdat hij wel eens een cadeautje voor haar koopt, maar Jet laat niets merken van eventuele wederzijdse liefde. En dus heeft Marlin besloten haar, met een beetje hulp van Yes-R, verkering te vragen.

> Zou de hulp geholpen hebben?

Serena vs Timo (7)

Serena is een stoer meisje dat van voetbal houdt en sinds een tijdje smoorverliefd is op Timo. Ze ontmoette Timo in de speeltuin en ze wist eigenlijk meteen dat hij de ware voor haar was. Ze wil Timo dolgraag verkering vragen maar telkens als ze hem ziet, slaat ze dicht en kan ze alleen nog maar raar doen. Zou Timo eigenlijk wel weten wie ze precies is? En zo ja… zou hij haar dan net zo leuk vinden als zij hem?

> Bekijk de aflevering

Damien vs Ashley (8)

Damien is een vlogger en niet op zijn mondje gevallen maar wanneer het op de liefde aankomt, klapt hij helemaal dicht. Sinds kort heeft hij het flink te pakken van Ashley; een vrolijk meisje dat hij leerde kennen in de speeltuin. Via via weet Damien inmiddels dat Ashley hem ook leuk vindt, maar geen van beide durft de eerste stap te zetten. Zou het Damien, met wat hulp van Yes-R, lukken Ashley te veroveren of zou hij te lang gewacht hebben…?

> Kijk snel voor het antwoord

Nikita vs Vin (9)

Nikita is al ruim drie jaar smoorverliefd op Vin maar heeft dit nog nooit tegen iemand verteld. Haar BFF wist het ook niet en tot Nikita’s grote schrik vroeg zij verkering aan hem. Vin zei ‘ja’ en er brak voor Nikita een moeilijke tijd aan waarin ze het liefst niet meer naar school ging, omdat ze de twee daar dan de hele dag zag. Inmiddels is het uit en de BFF is ook nog eens verhuisd. Hoog tijd om Vin eindelijk eens te vertellen hoe leuk Nikita hem vindt.

> Hoe zal Vin reageren?

Tommie vs Jasmijn (10)

Tommie is een stoere jongen uit Zierikzee. In zijn vrije tijd doet hij aan motorcross en hij is al jaren verliefd op zijn achterbuurmeisje Jasmijn. Omdat Jasmijn een vriendin is van Tommie’s zus ziet hij haar veel, maar eigenlijk wil Tommie ook wel eens iets alleen met Jasmijn doen. Zou de liefde wederzijds zijn en gaan ze binnenkort samen naar de bios?

> Hoe loopt dit af?