Gek op jou 2017

Iedereen is wel eens verliefd, maar wat als je nou geen verkering durft te vragen? Dan is rapper Yes-R jouw redder in nood. Want in de vorm van een rap verkering vragen is natuurlijk veel leuker.

een nieuw seizoen Gek op jou. Elke donderdag, 17.40 uur, NPO Zapp

aflevering 1: Lynn vs. Micha.

Lynn is al een tijdje hoteldebotel op Micha. Zó hoteldebotel dat vriendinnen van Lynn namens haar verkering vroegen aan Micha. Gelukkig zei hij JA! Ze hadden het superleuk samen, maar toen maakte Micha het opeens uit. Lynn snapt er niets van… Kan Yes-R deze liefde nog lijmen?

zaterdag 2 september om 10.10 uur op NPO Zapp en
donderdag 7 september om 17.40 uur op NPO Zapp

 

 

 

 

aflevering 2: Georgina vs. Andreas

Georgina is smoorverliefd op Andreas. Ze brengen veel tijd door met elkaar, maar de grote vraag stellen? Dat durft ze niet. Er is wel een voorwaarde; verkering is voor Georgina niet voor even, maar voor altijd. Kan Yes-R samen met Georgina zorgen voor een dikke vette JA?

zaterdag 9 september om 10.10 uur op NPO Zapp en
donderdag 14 september om 17.40 uur op NPO Zapp

aflevering 3: Rachel vs. Harvey

Rachel is al een hele poos tot over haar oren verliefd op Harvey. Ze heeft zelfs al eens verkering aan hem gevraagd, maar toen zei hij nee. Is de liefde gewoon niet wederzijds of kan Yes-R ervoor zorgen dat ze toch nog samen komen?

zaterdag 16 september om 10.10 uur op NPO Zapp en
donderdag 21 september om 17.40 uur op NPO Zapp

 

 

 

aflevering 4: Lieke vs. Jayden

Het was liefde op het eerste gezicht. Lieke zag Jayden en wist meteen: hij is het! Op de liefdeslijstjes met namen die Jayden maakt, staat Lieke altijd op één. Zou dat betekenen dat hij ook op haar is en kan Yes-R ervoor zorgen dat ze eindelijk verkering krijgen?

zaterdag 23 september om 10.10 uur op NPO Zapp en
donderdag 28 september om 17.40 uur op NPO Zapp

aflevering 5: Stijn vs Zoë

Stijn is al jaren smoorverliefd op Zoë. Hij werd lange tijd gepest, waardoor hij niet uit durft te komen voor zijn gevoelens. Inmiddels zit hij op een andere school en heeft hij Zoë al meer dan een jaar niet gesproken, maar zijn gevoel is er nog steeds. Durft hij haar met hulp van Yes-R nu alsnog verkering te vragen? En is dit nog op tijd?

donderdag 5 oktober om 17.40 uur op NPO Zapp

 

 

 

aflevering 6: Renee vs Tim

Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, krijgt Renee alleen van Tim aandacht. En sindsdien is ze ook helemaal in de war. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geleden haalde ze een grap met hem uit, waardoor ze het misschien voor zichzelf heeft verpest. Kan Yes-R dit nog lijmen en volgt er dan eindelijk de liefde? 

donderdag 12 oktober om 17.40 uur op NPO Zapp

aflevering 7: Nathan vs Florine

Nathan droomt al een jaar van Florine. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen met dit geheim en dat blijkt geen slimme zet te zijn. Opeens weet iedereen het en Nathan schaamt zich kapot! Sindsdien durft hij niets meer te zeggen tegen Florine, maar hij wil haar dolgraag zijn meisje noemen. Kan Yes-R hem helpen om toch eerlijk te zijn over zijn gevoel voor haar en komt zijn droom uit? 

donderdag 19 oktober om 17.40 uur op NPO Zapp

 

 

 

aflevering 8: Julia vs Dinand

Stel, je hebt al drie jaar verkering met de jongen van je dromen, maar het laatste jaar lijkt hij je niet meer te zien staan. Julia weet helaas hoe dit is en inmiddels twijfelt ze zelfs of het nog wel aan is. Is Dinand nog wel haar vriendje? En zo ja, waarom doet hij dan helemaal niet meer lief tegen haar? Kan Yes-R deze liefde nog redden en ervoor zorgen dat Julia zich weer de prinses van Dinand voelt? 

donderdag 26 oktober om 17.40 uur op NPO Zapp

 

 

aflevering 9: Keano vs Angel

Liefde op het eerste gezicht. Het bestaat nog. En als er iemand is die dit zelf heeft ervaren, dan is het Keano. Als een engel kwam Angel zijn leven infladderen en sindsdien wil hij niets liever dan ervoor zorgen dat ze van hem alleen is. Angel is niet zomaar een meisje, dus Keano heeft de hulp van Yes-R nodig om alles uit de kast te halen. 

donderdag 2 november om 17.40 uur op NPO Zapp

aflevering 10: Dixie vs Sjaak

Wat nou als je verliefd wordt op iemand die je alleen maar kent van foto’s, likes en chats? Dixie weet als geen ander hoe dat is. Ze viel als een blok voor Sjaak en veel online geflirt volgde. Nu vindt ze het tijd voor een vervolg in het echte leven en hoopt ze dat hij dan net zo leuk is. Maar hoe pak je zoiets nou aan? 

donderdag 9 november om 17.40 uur op NPO Zapp