Gek Op Jou!

In 'Gek op jou!' gaat rapper Yes-R langs bij verliefde kinderen, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.

afleveringen

Hieronder vind je meer info over het afgelopen seizoen en hier kun je alle afleveringen bekijken.

Aflevering 10: Bridget vs Gerano

Bridget is al een hele tijd verliefd op Gerano die eerst verkering had met haar beste vriendin. Toen het uit ging tussen deze twee vertelde Bridgets vriendin dat Gerano verliefd zou zijn op Bridget. Goed nieuws zou je denken maar inmiddels zijn we een jaar verder en Bridget merkt maar weinig van Gerano's verliefdheid. Tijd dus om uit te pluizen hoe het zit... met Yes-R want zelf durft ze het niet.
> bekijk

aflevering 9: Lindsay vs Gijs

Lindsay maakte het twee jaar geleden uit met haar vriendje Gijs omdat zij vond dat hij te veel en te vaak met haar wilde zoenen. Inmiddels is Lindsay 10 en is ze Gijs nog altijd niet vergeten. Zou hij ook nog vaak aan haar denken? En als hij ook weer verkering met haar wil, zouden ze over dat zoenen dan goede afspraken kunnen maken?
> bekijk

Aflevering 8: Luna vs Sven

Luna lijkt een stoere skate chick maar als het over de liefde gaat is ze vreselijk verlegen. Al jaren is ze verliefd op Sven. Een jongen van haar school waar ze een jaar geleden maarliefst 3 uur verkering mee heeft gehad. Veel te kort vindt Luna. Vandaar dat ze Yes-R ingeschakeld heeft om opnieuw een poging te wagen.
> bekijk

aflevering 7: Jada vs Jay-Li

Jada is smoorverliefd op Jay-Li. Vorig jaar probeerden vriendinnen van haar hem voor haar te halen zodat zij verkering aan hem kon vragen maar deze actie mislukte en liep uit op een drama. Vindt Jay-Li haar ook leuk? Jada wil het nu eindelijk wel eens weten. Niet via via maar gewoon direct van hem zelf.
> bekijk

Aflevering 6: Roman vs Sara

Roman is al een hele tijd verliefd op Sara maar heeft dit tot nu toe stil gehouden omdat Sara verkering had met zijn beste vriend. Nu het uit is tussen de twee wil Roman zijn kans grijpen. Moeilijk want hij is te verlegen om op haar af te stappen en haar via social media vragen vindt hij niet kunnen.
> bekijk

Aflevering 5: Lisanne vs Jarno

Lisanne viel als een blok voor haar nieuwe klasgenootje Jarno en vroeg hem een paar uur na hun ontmoeting al verkering. Jarno zei 'nee' want hij wilde Lisanne eerst wat beter leren kennen. Zou hij haar inmiddels ook leuker dan leuk vinden? Samen met Yes-R haalt ze alles uit de kast om deze tweede poging tot een succes te maken.
> bekijk

Aflevering 4: Quinty vs Jens

Quinty heeft nooit eerder zo'n leuke klas gehad. De meeste klasgenoten beschouwt ze als echte vrienden. Ook Jens. Maar voor Jens voelt ze eigenlijk vanaf het eerste moment dat ze hem zag meer dan alleen maar vriendschap. Durft ze hem verkering te vragen? Of zet ze daar hun vriendschap mee op het spel?
> bekijk
 

Aflevering 3: Jarno vs Indi

Jarno vraagt zich al een jaar af waarom zijn grote liefde Indi het met hem heeft uitgemaakt. Hij is nog steeds verliefd op haar en samen met Yes-R wil hij proberen Indi er van te overtuigen hem een tweede kans te geven.
> bekijk

Aflevering 2: Sharon vs Rowan

Sharon zit al een half jaar elke dag een uur heen en weer naar school in dezelfde taxi als haar grote geheime liefde Rowan. Ze praten vooral veel over voetbal waar Sharon eigenlijk maar weinig van af weet. Yes-R leert haar de ins en outs van het voetbalspel en samen gaan ze er voor om Rowan's hart voor Sharon te winnen.
> bekijk

Aflevering 1: Evalyn vs Jente

Evalyn is is al een hele tijd verliefd op Jente maar de jongens uit hun klas maken het onmogelijk om hem verkering te vragen. Die vinden verkering namelijk maar dom en stom en er wordt flink geplaagd als er iemand bij hen op school openlijk uit komt voor de liefde. Durft jente 'Ja' te zeggen?
> bekijk