over hoofdzaken

Of het nou gaat over angst, liefde, stress, groter worden of je eigen lichaam, in Hoofdzaken vertellen de geknipte kinderen altijd openhartig en zonder gêne hun verhaal. Grappige en ontroerende verhalen vol anekdotes die voor veel kinderen én hun ouders herkenbaar zullen zijn. Het gesprek is pas klaar als de kinderen helemaal tevreden zijn met hun nieuwe coupe.

De kinderen delen uiteenlopende verhalen, zoals Kian die al zijn karatewedstrijden wint en Matthijs die vertelt waarom het belangrijk is om op jezelf te vertrouwen. Ook zien we Lara die uitlegt waarom zij in een taal kan zingen die ze eigenlijk niet begrijpt. 

Er worden ook serieuze gesprekken gevoerd. Zo vertrouwt Elody ons toe waarom haar moeder niet voor haar kan zorgen. Benjamin geeft een lesje omgaan met stotterende mensen en Marie Claire vertelt waarom haar twee vriendinnen éxtra bijzonder zijn.

over kapper marko

Al ruim de helft van zijn leven hanteert Marko Suds (43) de schaar. Hij werkte in verschillende salons, gaf les op de Kappersacademie en is sinds 2005 eigenaar van een kapperszaak in het hart van Breda. Marko is een vakman met humor die zijn stiel serieus neemt en met een positieve houding mensen graag laat praten.