steun vpro

Sanne Vogel tipt

sanne tipt

Sanne Vogel speelde in verschillende Villa Achterwerk-programma's. In de serie 'Bibi's Beauty Blog', die ze ook zelf schreef en regisseerde, werkt ze samen met haar beste vriendin Gigi Ravelli. Wat is haar favoriete fragment?

beauty blog

Bibi (gespeeld door Gigi Ravelli) is vijftien jaar, platina blond en verzorgd tot in de puntjes. Uiterlijk is haar grote passie. Later wil ze het liefst haar eigen tv-programma waarin ze mensen make-overs geeft. Om alvast te oefenen heeft ze een internetblog: Bibi’s Beauty Blog. Sanne speelt haar (lelijke) buurmeisje Chantal.

Tuf

Sanne: 'Gigi probeerde van alles op mij uit en ging met make-up een blauw oog maken. Ze moest daarbij in mijn oog tuffen, omdat het er glimmend uit moest zien...'

Het wachten op het moment dat Gigi in het gezicht van Sanne zou tuffen leverde hilarische momenten op. Sanne schoot telkens in de lach waardoor het meer dan 10 keer over moest. 'Dat was echt zelfmarteling.'

Volgens Bibi is schoon speeksel helemaal niet vies. Zie het fragment hierboven.
En bekijk hieronder álle afleveringen van Bibi's Beauty Blog:

Meer zien?

In De kookmytheshow test Sanne samen met Wart Kamps welke mythes over eten waar zijn en welke niet. Word je van spinazie sterk? En ga je van wortels beter zien? Check het zelf: 

VPRO Jeugd heeft een nieuwe site. Dat vieren we elke week met kijktips van bekende Jeugd-presentatoren. Wat is hun favoriete fragment uit het rijke Villa Achterwerk-verleden? Bakker Abel, Stef en de Mooiboys gingen Sanne al voor... Wajoooo!