steun vpro

Tim den Besten tipt

tim tipt

Tim presenteert samen met Nicolaas Veul het programma 'Beestieboys'. Eerder werkten zij aan 'Mooiboys' dat ze samen hebben bedacht en geschreven. Wat vond Tim het leukste fragment?

In Mooiboys schitteren Tim en Wart Kamps als de twee jochies Justin en Jeffrey die indruk proberen te maken op chickiess en continue 'Wajoooo' roepen. Tim: 'Ze vinden zichzelf heel tof en maken hun eigen internetshowtje. Elke aflevering proberen ze iets, maar het lukt ze eigenlijk nooit.'

blind date

Het grappigst vindt Tim de aflevering waarin de kleinste Mooiboy op blind date gaat. Tim: 'Een snackbar leek ons leuk voor een eerste date. Mensen doen vaak heel moelijk bij dates, waarom zou je niet gewoon naar de snackbar gaan?'

De blind date Hotgirl, gespeeld door Martine Sandifort, blijkt iets ouder dan gedacht. Tim was heel trots dat Martine deze rol wilde vertolken, maar hij moest ook haar haar touperen. Dat ging alleen niet helemaal goed, aldus Tim.

Bekijk de blind date en het haar van Hotgirl in het fragment hierboven.
Hieronder vind je alle afleveringen van Mooiboys

VPRO Jeugd heeft een nieuwe site. Dat vieren we elke week met kijktips van bekende Jeugd-presentatoren. Wat is hun favoriete fragment uit het rijke Villa Achterwerk-verleden? Bakker Abel, Stef, de Mooiboys zelf, Sanne Vogel en zijn collega Nicolaas gingen al voor: