vanaf 10 mei op YouTube NPO Zapp

KoplopersĀ x Stefania

[ tweeluik, vanaf 10 mei op het YouTube-kanaal van NPO Zapp ]

De Utrechtse Stefania Liberakakis is een 17-jarig multitalent van Griekse afkomst. Ze zingt, acteert, presenteert en heeft bijna een half miljoen volgers op Instagram en TikTok. En dat is nog niet alles: Stefania representeert Griekenland op het Eurovisiesongfestival 2020 in Rotterdam. Ze werd bekend door onder andere The Voice Kids en het Junior Songfestival. 

Koplopers volgt haar razendsnelle leven in voorbereiding op het grote moment in Ahoy: repetities, fotoshoots, haar verkering met FOURCE bandlid Jannes en bezoekjes aan Griekenland op weg naar haar grote Europese avontuur. Veel glamour en fame, maar wat kost het succes haar en hoe gaat ze om met de snel groeiende bekendheid?

Koplopers x TOMMY

[ vanaf 17 mei op het YouTube-kanaal van NPO Zapp ]

Daan van Marle uit Purmerend is een 16-jarige dj en producer met wereldambities, want Nederland is voor hem nog maar het begin. World domination: dat is wat hij wil en waar hij alles voor doet. In deze aflevering van Koplopers zien we hoe het leven van Daan verandert en hoe zijn carrière een vlucht neemt. Hij kruipt vanachter zijn vertrouwde dj booth de spotlight in en werkt toe naar het moment suprême: de AFAS-shows van Freek Vonk waarvoor hij het anthem produceert. 

Dit alles gaat gepaard met de introductie van een nieuw alter ego: TOMMY. Dat klinkt als een droom, maar is dat ook zo? Want hoe combineer je roem met school? Is er nog plek voor vrienden of meisjes? Hoe ga je om met typische tieneronzekerheden? En waar houdt Daan op en begint TOMMY? 

straks hier online