ZappDoc: Nog één week

nog een week en dan krijg ik een grote operatie

Don (10) heeft een schisis. Dan ben je geboren met een open lip en een open gehemelte. Hij kan hierdoor minder goed praten. Don heeft veel operaties gehad, maar over een week krijgt hij de allergrootste.

Over een week wordt er namelijk een stuk bot uit zijn heup gehaald en in zijn mond gezet om het gat in zijn gehemelte dicht te maken. Don vindt de operatie doodeng, maar hoopt dat de kinderen hem straks beter kunnen verstaan... Spannend is het wel! 

online gaat nog een week verder

Elke aflevering eindigt op het moment dat de grote gebeurtenis is begonnen of gaat beginnen. Superspannend dus, want je weet niet hoe het verder gaat. 

Toch wel! Want Nog een Week gaat online verder. Na elke aflevering check je hier een online video waarin we terug zijn gegaan naar de hoofdpersoon: naar Don! Wil je weten hoe het met zijn operatie is gegaan? Check dan na de uitzending de site voor de video! 

hoe gaat het nu met don?

Hoe is het Don vergaan na de operatie? Was het echt zo eng? Of eigenlijk juist heel okay? En hoe zit het met eten: gaat dat al een beetje beter? Je ziet het allemaal in deze online follow-up, waarin we teruggaan naar Don. Check de video!