Poesjes wordt gemaakt met echte katten, maar de stemmen zijn ingesproken door bekenden. Misschien ken je ze wel? De stemmen zijn ingesproken door: Plien van Bennekom (bekend van 'Zaai'), Hans Teeuwen (cabaretier) Freek Bartels (musicalster), Sander van de Pavert (bekend van 'Lucky tv') en nog veeeel meer. Zie onder en maak vast kennis met de karakters!

Mimi (Plien van Bennekom)


De moederpoes die haar fulltime baan combineert met het moederschap. Ze heeft vier kittens waarvan ze evenveel houdt. Ze kan er niet altijd zoveel voor ze zijn als ze zou willen.

Django (Korneel Evers)


Een grijze onverschrokken kater en een echte rouwdouwer. Hangt altijd grote verhalen op en wil later ridder of bouwvakker worden.

kaat (Ellen parren)


Een van de tweeling, met een hagelwitte zachte vacht en een grijze vlek op haar kop. Duidelijk de hersens van het stel en gek op dierenweetjes.
 

Lotje (juliette van ardenne)


Tweelingzus van Kaat. Lotje wil later Française worden en droomt van de prins op het witte paard. Ze is een romanticus in hart en nieren.

patrick (freek bartels)


Het witte katertje met een rode vlek op z’n kop. Hij kan prachtig zingen en wil graag artiest worden.
 

oom boudewijn (remko vrijdag)


Een decadente grijze dikzak die teveel van een drankje houdt en een leugentje om eigen bestwil niet schuwt.

Boudewijn heeft zelfs zijn eigen Facebookpagina: Klik hier.

schildpad ed (hans teeuwen)


De trouwe butler van Boudewijn die altijd voor iedereen klaar staat. Ed houdt erg van muziek en elke avond na het werk trekt hij zich terug om te zingen.
 

crazy pepe (bill van dijk)


Een hyperactieve Mexicaans/Russische dwerghamster met een eigen dagelijkse televisieshow.

pippa (keja klaasje kwestro)

 Het zwarte poesje Pippa heeft goede bedoelingen maar is zo gek op stoeien en spelletjes doen dat ze een spoor van vernieling achterlaat. Django valt als een blok voor haar en ze krijgen verkering.

laura (nova van dijk)

Boudewijn vindt Laura via een datingsite voor alleenstaande katten en heeft uiteindelijk een date met haar die nergens op uitloopt. Dit tot ongenoegen van Boudewijn.

vis lars (bill van dijk)

De huisvis van de kittens.

postvogel (tony neef)

De postvogel bezorgt de brieven van vader Lucas. Hij klaagt graag over zijn leven maar eigenlijk luistert er niemand naar hem.