terug van weggeweest

De typetjes Roos van der Zande (Raymonde de Kuyper), Gert-Jan van Rossum (Raymond Thiry) en Willem van Oorschot (Theo Schouwerwou) waren tussen 1996 en 2006 te zien als vast onderdeel van het jeugdprogramma Villa Achterwerk. Zo losten ze onder andere fictieve misdaden op in Misdaad Gezocht en ontvingen ze gasten in het Villa Hotel.

wat kan je verwachten?

De druk is hoog, want hun bedrijfje wordt gefinancierd door de Sponsor en hij wil waar voor zijn geld! Als de start-up geen succes wordt gaat de stekker eruit. De taakverdeling is daarom als vanouds. Roos heeft de leiding en vormt de directie, Van Rossum zorgt voor spectaculaire, zinloze actie en Van Oorschot zorgt op de achtergrond dat alles wat ze verzinnen er op de een of andere manier toch daadwerkelijk komt.

extra's

leer roos en haar mannen kennen

het echte roos en haar mannen-youtubekanaal

ook leuk van roos en haar mannen

taarten voor abel

Toen Taarten van Abel 12,5 jaar bestond maakten Roos en haar mannen een heel speciaal taartje voor Siemon, beter bekend als bakker Abel. Bekijk de video:

Sinterklaas en het gestolen boek

Roos en haar mannen krijgen in de Villafabriek bezoek van Sinterklaas. Tijdens een rondleiding door Roos, proberen Van Rossum en Van Oorschot het boek van Sinterklaas uit de kluis van de fabriek te stelen.

foto gallery