Van weggegooide stukken pizza, deodorant, kroketten, hele planten, batterijen, afgekloven geitenkaasjes tot een composthoop in een melkpak.

Een ongegeneerde graaftocht in het afval-dna van rapper Donnie, presentator Emma Wortelboer, acteur Willem Voogd, YouTuber Sophie Milzink, presentator Sosha Duysker en acteur Hamza Othman. Wat zegt hun afval over hen?

Alle afleveringen zijn online te bekijken op het YouTube-kanaal van NPO Zapp. Of bekijk ze via de onderstaande button. Op deze pagina lees je meer over de afleveringen.

Aflevering 6 - Sosha Duysker

In deze aflevering steekt Cesar zijn neus in het afval van Klokhuis-presentatrice Sosha Duysker. Dat is geen straf, want haar afval ruikt dus gewoon vooral heel… lekker! Klokhuizen zijn in Sosha’s afvalbakkie niet te vinden, maar Cesar ontdekt wel een harige verrassing. En wat zat er in al die bakkerzakjes?!

Aflevering 5 - Hamza Othman

Cesar gaat langs bij Hamza Othman; GTST acteur en ook bekend van de serie H3L en #Forever. Ze bespreken Hamza’s afkeur voor kraanwater en onderzoeken zijn vuilnis grondig. En daarin komen ze wel heel gekke dingen tegen… wat doet die onderbroek daar?!

Aflevering 4 - Sophie Milzink

In de vierde aflevering van Vuilnis TV gaat Cesar langs bij YouTuber en influencers Sophie Milzink. Ze strijken neer op haar welbekende bank en gooien haar afvalbak ondersteboven. Zo komen we te weten dat Sophie beschimmeld brood eet, komt er een niet zo fris ruikende kipfilet langs en leert Cesar wat een influencer nu eigenlijk is.

Aflevering 3 - Presentatrice Emma Wortelboer

Wat zit er in de afvalbak van Emma Wortelboer? Cesar gaat langs bij BNN-VARA presentatrice Emma Wortelboer, bekend van o.a. Spuiten & Slikken en het Songfestival. Ze duiken in haar snoepcorner, het spaceship voor haar kat en haar veelzijdige vuilnis. Ook onderzoeken ze waar het meerendeel van de spullen in haar huis vandaan komen (spoiler: van de straat!) Hoe duurzaam vindt Emma zichzelf eigenlijk onder aan de streep?

Aflevering 2 - Presentator en acteur Willem Voogd

In aflevering 2 van Vuilnis TV gaat Cesar langs bij niemand minder dan Proefkeuken presentator en acteur Willem Voogd. Wat zit er in zijn bakkie? Denkt ‘ie na over wat hij allemaal in zijn bakkie pleurt?  Er volgt een gesprek over kattenharen, de wonderlijke samenstelling van chipszakken, vochtige schimmels, niet-op-gegeten-broodjes tijdens fietstochten en Cesar geeft een instaplesje ‘Composteren kun je leren’.

 

Aflevering 1 - Rapper Donnie

In de eerste aflevering van Vuilnis TV gaat Cesar langs bij rapper Donnie, a.k.a. Maradonnie a.k.a Pappadonnie. De Amsterdamse rapper die bekend is geworden met o.a. Snelle Planga en  Barry Hayze, samenwerkte met De Jeugd van Tegenwoordig en niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie. Wat zit er in het afval van dit muzikale fenomeen? Op zijn hagelnieuwe parketvloer storten ze zijn vuilnisbak helemaal leeg, tot afschuw van Donnie. Wat doen die levende planten daar? Die verse kroket? En hoe duurzaam vindt Donnie zichzelf eigenlijk?