VPRO Jeugd mocht alvast een kijkje nemen bij Zenith en kreeg een exclusief interview met Claudia. Of haar robotversie? Weet jij wie wie is?

Wat zijn je hobby's?

Goh, ik hou ontzettend veel van zoveel dingen! Van Boris en Fay, van huiswerk maken, shoppen: het leven is fantastisch!

Ik heb geen tijd voor hobby’s. Als ik thuis kom van mijn werk moet ik al meteen weer aan het werk. Mijn werk, ja, daar word ik blij van. Oh ja, van mijn kinderen ook. Het zijn schatten hoor, maar ik zie ze zo weinig.

Wat is je lievelingskleur?

Mijn lievelingskleur is #00FFFF, oftewel cyaan, ook wel bekend als turquoise. Als je blauw en groen mengt krijg je deze secundaire kleur binnen het additieve kleursysteem.

Tja, mijn lievelingskleur, daar denk ik eigenlijk niet zo vaak over na. Nou, roze dan, of nee, blauw, dat lichtblauwe, met groen. Turquiose, dat ja.

Waar hou je niet van?

Van onrecht en pesten. En geweld, geweld is nooit een oplossing.

Dat ik Thais bestel en dat mijn man dan al pizza heeft besteld. Dat mijn kinderen niet naar mij luisteren. Van zeurende mensen en van pesten. Pestkoppen moet je gewoon voor hun bek slaan.

Wat zijn je lievelingsfilms?

Terminator deel 1, 2 en 3, Big Hero 6 en Wall-E, zo herkenbaar!

Vroeger keek ik graag naar Titanic, nu heb ik er eigenlijk niet veel tijd meer voor.

Wat is je lievelingsboek?

Robopocalypse, van Daniel H. Wilson, ISBN 0385533853, uitgebracht op 7 juni 2011 in de Verenigde Staten. Ik lees graag in het Engels, maar soms ook in het Russisch, Spaans, Italiaans, Nederlands, Duits en Chinees. Nee, Grieks vind ik maar niks.

Het boek Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s? Vroeger las ik graag Pippi Langkous, of De Heksen van Roald Dahl: lekker spannend!

Heb je nog een advies aan kinderen?

Wees jezelf. Laat anderen je niet gek maken. Je bent goed zoals je bent en laat anderen ook in hun waarde.

Kom voor jezelf op! Soms moet je gewoon hard zijn. Zijn we al klaar met dit interview, want ik moet weer aan het werk.